Conectați-vă cu noi

Giurgiu

Autocamion în flăcări. Era staţionat în curtea unui depozit de lemne

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Giurgiu

Pompierii din Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, au intervenit, azi-noapte, în localitatea palanca, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion staţionat în curtea unui depozit de lemne.

Focul a fost observat de vacini, care au sunat la 112. Proprietarul nu se afla la domiciliu. A ars întregul cap tractor, dar şi o parte din prelată. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul.

Sursa foto: ISU Giurgiu

Pentru a preveni astfel de evenimente, vă recomandăm respectarea următoarelor măsuri:
– verificaţi instalaţia electrică: aceasta nu trebuie să prezinte cabluri neizolate, acumulatorul nu trebuie să fie defect, iar transformatorul și redresorul nu trebuie suprasolicitate;
– nu faceți improvizații la instalația electrică;
– echipamentele de iluminat electric nu trebuie să fie defecte, neizolate sau amplasate necorespunzător;
– trebuie verificată apariția unor eventuale scurgeri de carburanți sau lubrifianți, dar și perioada de garanție a stingătorului din autoturism.

Giurgiu

Bunuri de peste 7,8 miliarde de lei, posibil contrafăcute, confiscate la punctul de frontieră Giurgiu

Publicat

pe

Polițiștii de frontieră de la Giurgiu au descoperit, într-o autoutilitară ce circula în regim de curierat și în patru autocare, 2.414 de articole de vestimentație, produse de marochinărie și parfumuri, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de aproximativ 782.200 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Au încercat să introducă aceste produse în țară patru cetățeni străini și un roman, cu vârste cuprinse între 28 ani și 60 ani. Cei în cauză sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”

Citește în continuare

Giurgiu

Pompierii din Giurgiu nu s-au lăsat până nu au readus la viață un cățeluș!

Publicat

pe

În timp ce în alte localități ale țării hingherii stau adiba cu lațul pentru a prinde câinii care sunt abandonați cu bună știință pe străzi sau sunt aruncați la margine de pădure sau de drum, pompierii din Giurgiu s-au chinuit minute în șir pentru a salva un biet cățeluș căzut într-o fântână. Nefericitul eveniment s-a consumat în satul Dealu. Pentru scoaterea cățelușului din puțul de 4 metri adâncime, au intervenit pompierii militari de la Garda din comuna Roata de Jos.

„Niciodată nu renunțăm, indiferent de cât de greu ar fi! Chiar și atunci când totul pare pierdut, continuăm lupta pentru viață. În această după-amiază (nota redacției: ieri, 14 octombrie), am avut un caz în localitatea Dealu, acolo unde un cățeluș a căzut într-o fântână cu apă, la o adâncime de aproximativ 4 metri. Au reușit să îl scoată din apă, însă acesta nu mai respira. Au urmat minute în șir de resuscitare, cu speranța că își va reveni. După aproximativ 30 de minute, colegii noștri au reușit să îl readucă la viață. Cățelușul a deschis ochii și a putut respira din nou. A rămas în grija stăpânilor care au asistat cu sufletul la gură la întregul eveniment. Cel mai probabil, va avea nevoie de îngrijiri medicale de specialitate”, se precizează în informarea trimisă de ISU Giurgiu.

Îi felicităm și noi pe pompierii giurgiuveni, care demonstrează, prin tot ceea ce fac, că viața trebuie prețuită, iar omul este cel care trebuie să știe cel mai bine acest lucru.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!