Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

PANDEMIA… CORUPŢIEI (partea I): „TUN” DE 1,2 MILIRDE DE EURO?!?

Publicat

pe

Instituirea Stării de Urgenţă era deplin justificată, ca principiu, DOAR pentru a permite exclusiv gestionarea cu maximă eficacitate a problemelor urgente, acute, direct legate de prezervarea vieţii oamenilor, ameninţaţi de VIRUSUL UCIGAS, precum şi de salvarea distrugerii definitive a unei economii naţionale cvasi-inexistente, oricum paralizate, şi aşa complet aservită atotputernicelor interese străine.

Personal am susţinut cu fermitate luarea tuturor măsurilor imperativ necesare, cu riscul de a fi impopulare, cu mult timp înainte ca „gânditorii” neamului – a căror unică preocupare, timp de luni de zile, a fost aceea de a face să le „cadă” propriile guverne – să catadicsească să se dumirească şi să înceapă să instituie, ba una, ba alta, cu o lamentabilă lipsă de viziune şi de profesionalism elementar. Nici măcar cu diletantism. In realitate, totul a fost făcut DOAR pentru a-şi asigura „gratitudinea” viitorilor votanţi, inclusiv a CIORDI-SPOREI. Viitorul va demonstra „utilitatea” acestui demers…

Am constatat cu scârbă că nelegalităţile „acoperite” s-au înfrăţit cu ilegalităţile ostentative săvârşite în folosul firmelor „de casă” ale actualilor „butonanţi” şi cu acelea ale omniprezenţilor afacerişti-cutre transpartinici, pentru a nu mai vorbi despre interesele oculte ale marilor puteri ale UE şi nu numai (…), care au instituit de mult timp DIKTATUL criminal al spolierii bogăţiilor sărmanei Românii şi a bugetului său.

Am aflat întâmplător dintr-o declaraţie a domnului Ioan Marcel BOLOS, actualul ministru al Fondurilor Europene, publicată în cadrul unui articol al domnului Cătălin DUMITRESCU din data de 09 Mai 2020 în „CAPITAL”, anume că Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice și Izotopice din Râmnicu Vâlcea (INCD ICSI) ar urma să-și dezvolte departamentul de cercetare în scopul studierii folosirii hidrogenului “ca și combustibil al viitorului”. Mi-am zis: măcar asta, doar lemnul este oferit lui HOLZINDUSTRIE, iar petrolul şi gazele au fost prădate pe nimic.

Entuziasmul iniţial mi-a fost serios domolit când am aflat astfel că din bugetul de 8 miliarde de EURO aferent celor șase proiecte, România va contribui cu nu mai puţin de 1,2 miliarde EURO. Suma este uriaşă, mai ales în condiţiile consecinţelor nefaste induse de actuala pandemie cu VIRUSUL UCIGAS, atât de „prosto-cratic” gestionată.

Dar dedesubturile adevăratului MEGA-TUN ce se ascunde in spatele acestui proiect mi-a fost devoalat de către un distins prieten, eminent specialist în economie, care, zâmbind sarcastic, mi-a atras atenţia asupra unui paragraf din finalul declaraţiei domnului actual ministru, evocat în respectivul articol sus menţionat: “În momentul de față, pentru a evita problemele de ajutor de stat și cele care țin de sprijinul concret al privaților, am rămas în zona mecanismelor instituționale ale statului și vedem cum evoluează proiectele pe parcurs”. Prietenul meu mi-a spus, textual: „Ai înţeles, dragul meu avocat? Se pregăteşte deja „privatizarea” ulterioară către „băieţii deştepţi” din România şi de pe alte meleaguri, adică a înstrăinării BENEFICIILOR după ce costul enorm al INVESTITIEI va fi fost finanţat de către sârmanul popor român. Principiul lui BRENNUS: Vae victis – Vai de cei învinşi!”

M-am cutremurat… Acum, când oamenii mor sub ochii noştri, când spectrul dezastrului economic este mai prezent decât oricând, JIVINELE CORUPTE se pregătesc deja să „dea” un MEGA-TUN de MILIARDE DE EURO? Nu vreau să cred…

ATENTIE, CANALII CORUPTE: Dacă asta urmăriţi, vă urez PUŞCĂRIE PE VIAŢĂ! Vă vom găsi, LICHELELOR, la MONACO, oriunde vă faceţi veacul, chiar şi-n gaură de şarpe de v-aţi ascunde! Ce spuneţi, dragi cititori? Cât să-i mai lăsăm pe NEMERNICI să ne JEFUIASCĂ?? Oare cât să-i mai indurăm???

Avocat Vladimir Ţunţi ŞTEFĂNESCU

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Revoltă: Suntem sfătuiți să mergem la vot, dar nu putem depune o coroană în memoria eroilor noștri!

Publicat

pe

Constantin Ana, edilul orașului Pucioasa, din județul Dâmbovița, este unul dintre puținii primari care iau poziție împotriva deciziilor proaste venite de sus, pe cale administrativă sau politică. Constantin Ana nu s-a sfiit să-și critice public șefii pe linie de partid. La fel a procedat și când a fost vorba despre miniștri neperformanți sau despre funcționari din diferite instituții de stat.

Astăzi, Costi Ana și-a arătat mâhnirea față de decizia guvernanților de a interzice organizarea de acțiuni publice pentru marcarea Zilei Naționale a României în orașe și comune, cu excepția municipiilor reședință de județ, sub motivația prevenirii răspândirii noului coronavirus. Măsura este într-adevăr una controversată din moment ce sunt permise diferite alte activități. Pur și simplu, nu ai cum să nu te întrebi de ce ne-au confiscat ai noștri conducători Ziua Națională?

„Avem voie să organizăm manifestări la care participă sute de persoane atunci când, spre exemplu, premierul face o vizită în județ, dar nu avem voie să organizăm nicio manifestare de Ziua Națională în orașe sau în comune!

Avem voie să facem campanie electorală, dar nu putem să facem o slujbă creștinească la Monumentul Eroilor, spre exemplu!

Avem voie, ba chiar suntem sfătuiți, să mergem la vot, dar nu putem aprinde o lumânare sau depune o coroană în memoria eroilor noștri, într-o ceremonie creștină!

Vreau să le aduc aminte guvernanților că țara asta, neamul nostru, au supraviețuit și datorită modului în care ne-am respectat trecutul, datorită modului în care ne-am prețuit și cinstit înaintașii! Această legătură nu poate, nu are voie să fie ruptă, pentru niciun motiv pe lumea aceasta!

1 Decembrie este un moment istoric, un moment unic! Un moment în care, copleșiți de emoție, realizăm mai mult ca oricând cine suntem și care este rolul nostru în această lume! Noi suntem români! Și pentru mine nu este mândrie mai mare pe pământul acesta!

Nu o să îndemn niciodată pe nimeni să nesocotească legea! Dar parcă este prea mult! Mult prea mult pentru această zi sfântă! Așa că, eu voi merge astăzi la Monumentul Eroilor pentru a face un gest creștinesc, acela de a depune o coroană în cinstea eroilor noștri, cu speranța că nu o să fiu singurul!

La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români! Dumnezeu să ne ocrotească!”, a scris Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Adrian Țuțuianu, senator: Uitându-mă la 1918, rămân uluit de fiecare dată

Publicat

pe

de

De câteva zile tot mă gândesc la acest mesaj. Un mesaj care ne găsește pe toți într-o situație foarte ciudată. Grea din toate punctele de vedere, irespirabilă pe alocuri. Națiunea pare atacată chiar de la vârful ei, iar conducătorii parcă s-au îndreptat împotriva propriului popor și duc un război cu el. E un sentiment apăsător de jur-împrejur. Și azi e Ziua Națională a României.

Îmi place mult istoria și citesc tot ce prind cu referire la figurile uriașe ale neamului. Uitându-mă la 1918, rămân uluit de fiecare dată. Viziunea, sclipirea, curajul nebun al celor care au „împins” de la spate unirea sunt la mii de ani distanță de ce vedem azi la pseudo-liderii țării. Acolo erau oameni cărora le curgea patriotismul prin sânge, azi avem un carnaval de impostură și diletantism. Acolo era un singur țel, o singură patrie, un singur interes românesc – azi avem „țara lor” și „țara noastră”. Acolo oamenii își iubeau conducătorii, azi se urăsc cu furie. Atât de mare să fie prăpastia?

Nu sunt omul sloganurilor când vine vorba de țara mea. Nici al mesajelor „cuminți”, care nu transmit nimic, de fapt. Dar îmi iubesc țara cu adevărat și o s-o iubesc cu fiecare respirație a mea. Pentru că ăsta nu e un slogan. De popor și de conducătorii lui de azi va scrie istoria. La mulți ani, români!

Senator Adrian Țuțuianu,
Președinte PRO România Dâmboviţa

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!