Connect with us

ACTUALITATE

PANDEMIA… CORUPŢIEI (partea I): „TUN” DE 1,2 MILIRDE DE EURO?!?

Publicat

pe

Instituirea Stării de Urgenţă era deplin justificată, ca principiu, DOAR pentru a permite exclusiv gestionarea cu maximă eficacitate a problemelor urgente, acute, direct legate de prezervarea vieţii oamenilor, ameninţaţi de VIRUSUL UCIGAS, precum şi de salvarea distrugerii definitive a unei economii naţionale cvasi-inexistente, oricum paralizate, şi aşa complet aservită atotputernicelor interese străine.

Personal am susţinut cu fermitate luarea tuturor măsurilor imperativ necesare, cu riscul de a fi impopulare, cu mult timp înainte ca „gânditorii” neamului – a căror unică preocupare, timp de luni de zile, a fost aceea de a face să le „cadă” propriile guverne – să catadicsească să se dumirească şi să înceapă să instituie, ba una, ba alta, cu o lamentabilă lipsă de viziune şi de profesionalism elementar. Nici măcar cu diletantism. In realitate, totul a fost făcut DOAR pentru a-şi asigura „gratitudinea” viitorilor votanţi, inclusiv a CIORDI-SPOREI. Viitorul va demonstra „utilitatea” acestui demers…

Am constatat cu scârbă că nelegalităţile „acoperite” s-au înfrăţit cu ilegalităţile ostentative săvârşite în folosul firmelor „de casă” ale actualilor „butonanţi” şi cu acelea ale omniprezenţilor afacerişti-cutre transpartinici, pentru a nu mai vorbi despre interesele oculte ale marilor puteri ale UE şi nu numai (…), care au instituit de mult timp DIKTATUL criminal al spolierii bogăţiilor sărmanei Românii şi a bugetului său.

Am aflat întâmplător dintr-o declaraţie a domnului Ioan Marcel BOLOS, actualul ministru al Fondurilor Europene, publicată în cadrul unui articol al domnului Cătălin DUMITRESCU din data de 09 Mai 2020 în „CAPITAL”, anume că Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice și Izotopice din Râmnicu Vâlcea (INCD ICSI) ar urma să-și dezvolte departamentul de cercetare în scopul studierii folosirii hidrogenului “ca și combustibil al viitorului”. Mi-am zis: măcar asta, doar lemnul este oferit lui HOLZINDUSTRIE, iar petrolul şi gazele au fost prădate pe nimic.

Entuziasmul iniţial mi-a fost serios domolit când am aflat astfel că din bugetul de 8 miliarde de EURO aferent celor șase proiecte, România va contribui cu nu mai puţin de 1,2 miliarde EURO. Suma este uriaşă, mai ales în condiţiile consecinţelor nefaste induse de actuala pandemie cu VIRUSUL UCIGAS, atât de „prosto-cratic” gestionată.

Dar dedesubturile adevăratului MEGA-TUN ce se ascunde in spatele acestui proiect mi-a fost devoalat de către un distins prieten, eminent specialist în economie, care, zâmbind sarcastic, mi-a atras atenţia asupra unui paragraf din finalul declaraţiei domnului actual ministru, evocat în respectivul articol sus menţionat: “În momentul de față, pentru a evita problemele de ajutor de stat și cele care țin de sprijinul concret al privaților, am rămas în zona mecanismelor instituționale ale statului și vedem cum evoluează proiectele pe parcurs”. Prietenul meu mi-a spus, textual: „Ai înţeles, dragul meu avocat? Se pregăteşte deja „privatizarea” ulterioară către „băieţii deştepţi” din România şi de pe alte meleaguri, adică a înstrăinării BENEFICIILOR după ce costul enorm al INVESTITIEI va fi fost finanţat de către sârmanul popor român. Principiul lui BRENNUS: Vae victis – Vai de cei învinşi!”

M-am cutremurat… Acum, când oamenii mor sub ochii noştri, când spectrul dezastrului economic este mai prezent decât oricând, JIVINELE CORUPTE se pregătesc deja să „dea” un MEGA-TUN de MILIARDE DE EURO? Nu vreau să cred…

ATENTIE, CANALII CORUPTE: Dacă asta urmăriţi, vă urez PUŞCĂRIE PE VIAŢĂ! Vă vom găsi, LICHELELOR, la MONACO, oriunde vă faceţi veacul, chiar şi-n gaură de şarpe de v-aţi ascunde! Ce spuneţi, dragi cititori? Cât să-i mai lăsăm pe NEMERNICI să ne JEFUIASCĂ?? Oare cât să-i mai indurăm???

Avocat Vladimir Ţunţi ŞTEFĂNESCU

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Urs semnalat în zona comunei Pucheni, județul Dâmbovița. Află ce au decis autoritățile!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Ca urmare a numeroase sesizări privind apariția unui urs brun în zona comunei Pucheni, prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, a organizat, astăzi – 11 mai 2021, la sediul primăriei din localitate, o întâlnire a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia a fost adoptat un plan de acțiune care va fi aplicat în perioada următoare.

Măsuri dispuse:
– Monitorizarea situației de către Comitetului Local pentru Situații de Urgență și de informare de îndată a instituțiilor cu atribuții în gestionarea acesteia;
– Prevenire, prin folosirea semnalelor acustice și luminoase pentru îndepărtarea ursului din zonele locuite sau utilizate de către populație;
– Patrulare de către efectivele de jandarmi și poliție în zona unde a fost semnalată prezența ursului și există pericolul unei posibile agresiuni;
– Informare a cetățenilor cu privire la existența unui potențial pericol determinat de prezența ursului, modul acestora de comportare, restricțiile și obligația de respectare a recomandărilor reprezentanților instituțiilor cu atribuții în gestionarea evenimentelor ( IJJ Dâmbovița, IPJ Dâmbovița, Primăria Comunei Pucheni).

Citește în continuare

ACTUALITATE

Alegeri locale parțiale pentru funcția de primar în 30 de localități din România

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a propus Ministerului Afacerilor Interne organizarea, în data de 20 iunie 2021, a alegerilor locale parțiale pentru primari în 30 de localități din țară. Lista nu este definitivă, ea putând fi actualizată până la apariția Hotărârii de Guvern.

Conform propunerii AEP, candidaturile vor putea fi depuse în perioada 21 – 31 mai 2021, iar campania electorală va începe în data de 5 iunie 2021.

Lista localităților unde se vor organiza alegeri locale parțiale

Judeţul Alba
1. Comuna Ciuruleasa
2. Comuna Meteş

Judeţul Arad
3. Comuna Zăbrani

Județul Argeș
4. Comuna Aninoasa
5. Comuna Rociu

Judeţul Bacău
6. Comuna Tamaşi

Judeţul Braşov
7. Comuna Şinca Nouă

Judeţul Caraş-Severin
8. Oraşul Bocşa

Județul Călărași
9. Comuna Cuza Vodă
10. Comuna Frumuşani

Județul Covasna
11. Comuna Mereni

Judeţul Dâmboviţa
12. Comuna Braniştea

Judeţul Dolj
13. Comuna Catane
14. Comuna Sadova
15. Comuna Terpeziţa

Judeţul Galaţi
16. Oraşul Târgu Bujor

Județul Hunedoara
17. Comuna Burjuc
18. Comuna Romos
19. Comuna Sarmizegetusa

Județul Ialomița
20. Comuna Gura Ialomiţei
21. Comuna Ion Roată

Judeţul Ilfov
22. Oraşul Bragadiru
23. Comuna Găneasa

Județul Mehedinți
24. Comuna Obârşia de Câmp

Județul Olt
25. Comuna Deveselu

Judeţul Prahova
26. Comuna Șotrile

Judeţul Sălaj
27. Oraşul Şimleu Silvaniei

Judeţul Suceava
28. Oraşul Vicovul de Sus

Judeţul Timiş
29. Comuna Voiteg

Judeţul Vâlcea
30. Comuna Scundu

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT