Connect with us

ACTUALITATE

Avem nevoie de declaraţie pentru deplasări şi după 15 mai! Precizări Klaus Iohannis. VIDEO

Publicat

pe

Preşedintele Klaus Iohannis, declaraţie de presă 12 mai 2020:

– Nu este momentul să ne relaxăm prea mult

– Ne apropiem de numărul de 1.000 de victime ale acestei epidemii

– După 15 mai devine obligatoriu: portul măştii atunci când ne găsim în spaţii publice interioare; păstrare distanţă de 1,5 metri între persoane; igiena mâinilor

– Ce se redeschide după 15 mai: comerţul – parţial, saloanele de îngrijire personală, muzeele

– Recomandăm autorităţilor locale să redeschidă parcurile

– La ce se renunţă: la obligaţia de a sta acasă şi la obligaţia unei declaraţii, atunci când ne deplasăm în interiorul localităţii în care locuim. Nu trebuie să exagerăm

– Este interzisă deplasarea în afara localităţii de domiciliu, cu unele excepţii care vor fi enumerate în decizia Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Va fi nevoie de o declaraţie

– Serviciile religioase cu credincioşi vor fi reluate în condiţii speciale, în prima fază în exteriorul bisericii. Credincioşii vor purta obligatoriu mască şi vor păstra distanţa de 1,5 metri

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Patru candidați pentru șefia CJAS Dâmbovița

Publicat

pe

Astăzi – 6 mai 2021, s-a dat startul la schimbarea, prin concurs, a managerilor Caselor Județene de Asigurări de Sănătate. Din cei 60 de candidați admiși după selecția dosarelor, doar 33 au intrat în examen, de la ora 10:00. Acesta s-a desfășurat în amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență din București.

Sunt județe unde au fost înscriși mai mulți candidați pentru postul de director CJAS. Dâmbovița reprezintă o surpriză în acest sens, fiind reprezentată la această primă etapă a concursului de patru candidați. După testul scris, în termen de patru zile lucrătoare, concurenții vor susține la sediul CNAS un interviu. Președintele acestei instituții, Adrian Gheorghe, ne asigură că a fost organizat un concurs transparent, fără discriminare pe criterii politice sau de altă natură.

Conducerea CNAS susține că vor fi promovați doar acei candidați care au abilități de planificare, organizare, coordonare și control.

În Dâmbovița, la concurs s-au înscris: Cristina Sima – fost șef Compartiment juridic și patrimoniu în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Niculina Sandu – fost manager general CJAS Dâmbovița, Liliana Temergan – angajat CJAS Dâmbovița și Zamfira Ana Maria Dragotă – farmacistă, fiica patronului de la Popasul turistic Șipot din Moroeni, membră în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

10 mai 2021: Start recensământul general agricol

Publicat

pe

În perioada 10 mai – 31 iulie 2021, se va desfășura, în toate utilitățile administrativ-teritoriale din România, recensământul general agricol, cu an de referință 2020. Informațiile vor fi colectate de la utilizatorii suprafețelor agricole și/sau deținătorii de animale.

La nivelul județului Dâmbovița, vor fi recenzate peste 116.000 de exploatații fără personalitate juridică și peste 1.000 de exploatații cu personalitate juridică – ne informează Comisia Județeană condusă de prefectul Aurelian Popa. Participarea la recensământ și furnizarea de informații corecte și complete sunt obligatorii, sub sancțiunea amenzii.

Recensământul general agricol – runda 2020 va evidenția schimbările intervenite de la cel din 2010. Este primul recensământul care se realizează prin intermediul unui chestionar electronic instalat pe un echipament informatic portabil. Informațiile colectate au caracter strict confidențial și vor fi anonimizate imediat după întrarea în sistem.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT