Connect with us

SOCIAL

Cum şi-au însuşit doi dâmboviţeni un camion de produse electronice şi apoi le-au vândut

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.infotrucker.ro/)

Poliţiştii din Argeş au definitivat cercetările cu privire la cei doi dâmboviţeni, o femeie de 27 de ani şi un bărbat de 33 de ani, amândoi din comuna Crângurile, care şi-au însuşit produsele electronice pe care au fost contractaţi de un agent economic să le transporte într-o ţară membră a Uniunii Europene. Fapta s-a petrecut în luna octombrie 2019, iar marfa a fost valorificată pe teritoriul Ungariei.

Potrivit IPJ Argeş, bărbatul era administrator al unei societăţi comerciale din domeniul transportului rutier intracomunitar de marfă, iar femeia i-a fost complice în operaţiunea de însuşire a mărfurilor ridicate de la firma care a solicitat efectuarea transportului.

„Pe parcursul cercetărilor, bărbatul ar fi instigat o tânără de 19 ani, din aceeași localitate, să încheie în fals un contract de vânzare-cumpărare pentru ansamblul auto, format din cap tractor și semiremorcă, care a fost utilizat la transportarea mărfii însușite anterior, cu scopul de a se sustrage măsurii sechestrului asigurator instituită în cauza penală. În baza unei comisii rogatorii internationale, ansamblul format din cap tractor și semiremorcă a fost pus sub sechestru pe teritoriul Ungariei”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Argeş.

Dosarul cauzei a fost inaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi influenţarea declaraţiilor.

Giurgiu

Autotren încărcat cu motoare auto s-a răsturnat pe o șosea din Giurgiu

Publicat

pe

Un autotren care transporta motoare auto s-a răsturnat, în această dimineață, pe DN5 B, la intersecția spre Valea Bujorului, pe sensul de mers către Giurgiu. Potrivit ISU, conducătorul auto a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Citește în continuare

SOCIAL

Tânără de 32 ani a rămas fără mâini și picioare din cauza COVID-19

Publicat

pe

Sursa foto: Metro

Un medic american, specializat în Terapie Intensivă, a împărtășit publicului, celor care mai stau pe gânduri sau care refuză vaccinarea anticoronavirus, povestea dramatică a unei tinere, lupta pe care femeia de 32 de ani a dus-o cu boala COVID-19. Din cauza complicațiilor generate de coronavirus, aceasta și-a pierdut mâinile și picioarele.

În imaginile postate pe Twitter de dr. Wesley Ely, din Nashville, Tennessee, se vede cum pacienta sa merge pe picioare protetice. Se întâmplă după ce medicii au fost forțați să-i amputeze membrele din cauza virusului care a dus la formarea unor cheaguri de sânge.

„Covid-19 este o boală a vaselor de sânge care vă poate afecta plămânii, inima, creierul sau orice organ. Coagularea sângelui aspiră viața din organele vitale”, a precizat medicul.

Dr. Ely Wesley a explicat cum complicațiile apărute din cauza Covid-19 au provocat cheaguri de sânge ale extremităților, producând răni grave asemănătoare cu arsurile.

„Aceasta este realitatea a ceea ce se poate întâmpla cu o persoană foarte tânără și total sănătoasă”, a mai spus medicul.

Povestea a fost prezentată de publicația „Metro”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT