Conectați-vă cu noi

Argeș

Incendiu devastator şi pericol de explozie în Stoeneşti, judeţul Argeş

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Argeş

Pompierii din Câmpulung Muscel şi Rucăr, judeţul Argeş, au intervenit, azi-noapte, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă P+1 din comuna Stoeneşti, existând şi pericolul propagării la o construcţie din apropiere. Se pare că focul a pornit de la coşul de evacuare a fumului, care nu era curăţat.

S-a acţionat cu trei autospeciale. De asemenea, la faţa locului a sosit şi un echipaj SMURD, care a acordat îngrijiri medicale unei persoane care a suferit un atac de panică. Din locuinţa cuprinsă de foc, a fost evacuată o butelie de aragaz, care prezenta pericol de explozie.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Sondaj de opinie pentru instituirea unor sensuri unice în municipiul Pitești

Publicat

pe

Primăria Pitești, județul Argeș, așteaptă ca locuitorii municipiului să completeze, până la data de 31 martie 2021, sondajul de opinie cu privire la fluidizarea traficului rutier și pietonal în Cartierul Găvana, una dintre cele mai aglomerate zone din oraș.

Administrația publică locală propune instituirea unor sensuri unice de circulație în perimetrul ce cuprinde străzile Carol Davila, Ion Minulescu, 1 Decembrie și Lucian Blaga. Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești va decide ce măsuri se vor implementa ținând cont de răspunsurile cetățenilor.

Sondajul poate fi completat prin accesarea următorului link: http://www.primariapitesti.ro/portal/arges/prim/portal.nsf/AllByUnid/00079342?OpenDocument&IDSondaj=9F08AAE4AB1EDAF1C225868000320A69

Citește în continuare

Argeș

Ied căzut într-un puț dezafectat, salvat de pompieri

Publicat

pe

O femeie din Bălilești, județul Argeș, a observat astăzi că îi lipsește un ied din bătătură. L-a găsit căzut într-un puț dezafectat, cu o adâncime de aproximativ 12 m și diametrul de 30 cm.

În atare situație, a apelat la pompieri. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului Mioveni. Bietul ieduț a fost scos teafăr de pe fundul puțului și înmânat proprietarei.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!