Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa a cumpărat tablete şi telefoane pentru elevii care nu participau la orele online

Publicat

pe

Primăria Pucioasa a achiziţionat 150 de telefoane mobile inteligente şi tablete, toate cu cartelă SIM cu acces nelimitat la internet, care au ajuns deja la elevii care nu putea participa la cursurile online întrucât nu dispunea de asemenea device-uri. S-a răspuns astfel solicitărilor depuse de cele două şcoli gimnaziale şi cele două licee din oraş.

„Am tot sperat să apară o soluţie naţionala imediată prin care toţi copiii să poată avea acces la educaţie în această perioadă dificilă! În acelaşi timp, am crezut că proiectul nostru, depus pe programul CEI, prin care urmează să achiziţionăm câteva sute de astfel de echipamente necesare pentru aplicarea de soluţii de învăţare alternativă prin platforme informatice (e-learning), va ajunge mult mai repede la maturitate, în condiţiile situaţiei de urgenţă. Nici acest lucru nu s-a întâmplat până acum, din păcate…

Aşa că, pornind de la solicitările venite de la cele două şcoli gimnaziale şi de la cele două licee, am achiziţionat 150 de telefoane şi tablete ce au ajuns sau vor ajunge, în aceste zile, la copiii mai puţin norocoşi, ce nu puteau participa de procesul educaţional în lipsa acestor dotări!

Mai vreau să specific faptul că telefoanele şi tabletele respective sunt achiziţionate de la doi operatori de telefonie mobilă, contravaloarea lor fiind inclusă în valoarea abonamentului lunar (vă garantez că am beneficiat de super oferte, pe care nu vreau să le divulg, din motive lesne de inţeles), pentru că ele vin însoţite şi de cartele SIM cu acces nelimitat la internet!

Nu imi rămâne decât să urez copiilor succes şi spor la învăţat! Să ne ajute Dumnezeu să revenim la normalitatea la care tânjim, iar şcoala să redevină şcoală!”, precizează primarul Constantin Ana.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primarul de la Răzvad, apel către locuitorii comunei

Publicat

pe

Emanuel Spătaru, primarul de la Răzvad, a lansat astăzi un nou apel către locuitorii comunei, să îndure cu răbdare traficul infernal întrucât scopul este de a realiza două proiecte extrem de importante pentru comunitate, unul implementat de administraţia de la Răzvad și celălalt – de către Consiliului Județean Dâmboviţa.

„Dragii mei, vă înțeleg pe toți, de aceea vă rog să mă înțelegeți și voi! De mai bine de 3 săptămâni, am început lucrările la rețeaua de canalizare. Tot cam de atunci, au început lucrările și pe DJ 712, lucru care a aglomerat extraordinar de mult traficul în comuna Răzvad.

Văzând situația creată, am decis să lucrăm pe timp de noapte, expunâdu-ne la riscuri mari, însă am făcut-o!

Sunt situații unde, fie adâncimea este prea mare, fie sunt foarte multe conducte, cabluri etc., astfel că ne obligă să lucrăm ocazional și ziua, ca și acum, când avem nevoie să lucrăm ziua. Răzvad are nevoie de rețea de canalizare! O așteaptă de mai bine de 25 de ani, de aceea vă rog să îndurăm cu toții acest trafic infernal pentru scurt timp, pentru a realiza un bun necesar. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere”!

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Parcul de lângă Dâmboviţa Mall se deschide pe 1 iunie. FOTO

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat, astăzi – 18 mai 2021, că parcul de lângă Dâmboviţa Mall se va deschide în data de 1 iunie. Cu acest prilej, administrația publică locală va organiza acolo mai multe activități pentru copii.

„Este cel mai nou parc din municipiul Târgoviște, o investiție realizată cu fonduri europene nerambursabile. Este vorba de o suprafață de 16.000 mp.

Au fost plantați peste 500 de arbori și arbuști. De asemenea, au fost gazonați 14.000 mp. Este o zonă foarte-foarte verde, cu pistă de biciclete, cu fântâni, cu bănci inteligente, cu iluminat, cu tot ceea ce este necesar pentru a se petrece câteva ore agreabile.

Nu este însă ultima investiție de acest tip la care lucrăm. Mai avem și parcul de lângă Complexul Turistic de Natație, care este ceva mai mare, undeva la 5 hectare ce vor fi transformate radical”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Valoarea finanțării pentru parcul de la Dâmboviţa Mall se ridică la aproximativ 7 milioane de lei.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT