Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Suntem la un pas de o dramă locală! E timpul să fim responsabili!

Publicat

pe

Președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, îi critică pe actualii guvernanți, care au intrat nepregătiți și în această etapă de luptă împotriva coronavirusului intitulată stare de alertă. A observat parlamentarul că, în afară de faptul că măsurile sunt bulversante, nici cetățenii nu țin cont măcar de banala distanțare socială menită să ne protejeze cât de cât de virusul ucigaș. Mai mult, reprezentanții statului nu prea mai sunt în stare să gestioneze situația.

„Autoritățile au intrat cu stângul în dispozitivul de alertă. În ciuda responsabilității de care dau dovadă cei mai mulți dintre români, vedem cum o mână de oameni nu acordă niciun fel de importanță normelor de distanțare socială și recomandărilor sanitare. Se pun în pericol pe ei, își pun în pericol familiile, prietenii și vecinii.

Ca să înțelegem ce ne așteaptă, e cazul să ne uităm cu atenție la situația de la Artic, unde, din cauza unui singur om, până la aceasta oră, sunt 66 de persoane confirmate cu coronavirus.

La Arctic Găești lucrează cetățeni din tot județul. Suntem la un pas de o dramă locală și am devenit exemplu național negativ. E timpul să fim responsabili. E vremea să fim conștiincioși. Vă chem să ne apărăm copiii, părinții și bunicii!

Să respectăm normele de distanțare socială și să alegem să protejăm viața și sănătatea noastră și a celor din jur!

În calitate de parlamentar, cer autorităților să abandoneze tăcerea și să facă publice măsurile luate pentru evitarea răspândirii comunitare a COVID-19. Au tăcut prea mult. E vremea ca oamenii să știe că nu sunt singuri. Din păcate, în momentul de față, avem persoane infectate cu COVID-19 în următoarele localități: GĂEȘTI – 16, ULIEȘTI – 6, RĂSCĂEȚI – 5, PETREȘTI – 5, DRAGODANA – 3, MOGOȘANI – 5, MORTENI – 4, HULUBEȘTI – 3, GURA FOII – 4, CRÂNGURILE – 2, MĂTĂSARU – 2, LUDEȘTI – 2, TÂRGOVIȘTE – 3
GURA ȘUȚII – 1, COBIA – 1, MORENI – 1, VIȘINA – 1, ȘELARU – 1 și RATESTI (Argeș) = 1!

Dacă nu acționăm acum, ne punem în pericol pe noi și pe cei apropiați nouă”, a transmis în spațiul public deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițist din Ploiești, confirmat cu COVID-19

Publicat

pe

Un poliţist de la Secția 2 din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti a fost confirmat ieri cu coronavirus. În momentul de față, a fost declanșată o anchetă epidemiologică pentru a se stabili toți contacții agentului infectat.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a comunicat că „pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecţia personalului, respectiv modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de protecţie şi dezinfectare, comanda inspectoratului a dispus de urgenţă aplicarea unor măsuri suplimentare pentru dezinfectarea spaţiilor de lucru şi a mijloacelor auto, în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului”.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Două cazuri COVID-19, confirmate la Penitenciarul Mărgineni (județul Dâmbovița)

Publicat

pe

Foto arhivă

Alarmă la Penitenciarul de Maximă Siguranță Margineni, județul Dâmbovița. Încă un angajat al instituției a fost depistat cu coronavirus. Vestea a fost dată aseară printr-un comunicat al Agenției Naționale a Penitenciarelor.

„Vă informăm că, astăzi, 10.07.2020, un al doilea angajat al Penitenciarului Mărgineni a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuții de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanență, a echipamentului de protecție. În continuare, administrația locului de deținere aplică recomandările Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița și măsurile de intervenție adoptate la nivel de sistem. Până la acest moment, cu excepția celor două cazuri de angajați confirmați COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Mărgineni”, se precizează în comunicatul transmis de ANP.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!