Connect with us

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmbovița și-a reluat programul cu publicul

Publicat

pe

Astăzi – 18 mai 2020, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și-a reluat programul cu publicul pentru patru ore în fiecare zi, fracţionate în două intervale orare, pentru a se putea dezinfecta spaţiile. Atenţie! Accesul se realizează în limita numărului de birouri, cu prezența unei singure persoane.

În contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, se recomandă utilizarea, în principal, a mijloacelor electronice/email, atât pentru depunerea cât și pentru eliberarea cererilor/documentelor.

PROGRAM CU PUBLICUL:
Luni – Joi: 09:00–11:00, 12:00–14:00
Vineri: 08:00–10:00, 11:00–13:00

Pentru informații:
– Director General – Ștefania Stroică, tel: 0751.153.709, e-mail: stefania.stroica@cciadb.ro
– Cabinet Președinte – Simona Dodan, tel: 0245.210.318, e-mail: info@cciadb.ro, simona.dodan@cciadb.ro
– Departament Financiar: Alexandra Florea – Director Economic, tel: 0736.638.558, e-mail: alexandra.florea@cciadb.ro
– Departament Certificate de Origine, Cursuri de formare profesională – Alina Briceag, tel: 0724.665.201, e-mail: alina.briceag@cciadb.ro
– Departament Fonduri Guvernamentale și Europene – Alexandra Pîrlea, tel: 0769.617.752, e-mail: alexandra.pirlea@cciadb.ro
– Departament juridic și consultanță societăți – persoane de contact:
Cătălina Rotaru, tel: 0722.815.249, e-mail: catalina.rotaru@cciadb.ro
Diana Dumea, tel: 0723.952.391, e-mail: diana.dumea@cciadb.ro
Agota Popa, tel: 0751.153.710, e-mail: agota.popa@cciadb.ro

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. Când Garcea iese din film pe stradă…

Publicat

pe

Abuzurile săvârșite de unii oameni ai legii, purtători de haină a statului, duc uneori în penibil. Au accente de țopârlănism. Fac instituția pe care o reprezintă de râs prin atitudinea afișată public.

Exemplu concret vine dintr-o postare realizată de un cetățean indignat. A surprins românul doi polițiști de la rutieră, cărora, după cum chiar ei s-au exprimat, le-a fost deranjată pânda cu radarul de o femeie.

Și, ca să arate că sunt forțoși, culți și politicoși, cu ghilimelele de rigoare, polițistul lu’ Pește a scos capul pe geamul mașinii de serviciu și s-a făcut de râs, el și instituția, vomitând o frază acră și vulgară.

„Treci pe partea ailaltă. Așa, da. Că nu mai văd aici. Ești prea mare, nu mai vede radaru’ de tine. Dă-te pe partea ailaltă. Nu contează, te las io”.

Atenție, stimați comandanți de Poliție, la ce luați din sursă externă! Să nu umpleți unitățile de tipi vulgari și înfumurați care compară cascheta de om al legii cu aura unor intangibil zei.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Managerul Spitalului Județean din Târgoviște cere două schimbări legislative foarte importante

Publicat

pe

Nu mai este un secret nici măcar pentru românii care au foarte rar nevoie de servicii medicale, că spitalele din România, mai cu seamă cele din provincie, se confruntă cu o acută lipsă de doctori. Cu toate acestea, legislația actuală dă liber migrației către centrele urbane mari, în detrimentul localităților mici.

Aceasta este una dintre problemele despre care a vorbit managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște în cadrul dezbaterii pe teme de sănătate pe care a organizat-o CJ Dâmboviţa, în data de 22 septembrie 2021. Dr. Claudiu Dumitrescu a profitat de prezența mai multor parlamentari, inclusiv președintele Comisiei de Sănătate din Senatul României – prof. Adrian Streinu Cercel, și le-a cerut să inițieze modificarea legislației, în sensul introducerii obligativității ca medicul să rămână la spitalul unde își efectuează rezidențiatul cel puțin un număr de ani egal cu cel de pregătire.

„În momentul de față, legislația îi permite să plece a doua zi după terminarea specialității, lucru care se întâmplă foarte frecvent”, a punctat managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Doctorul Dumitrescu a mai supus atenției parlamentarilor și o discrepanță legislativă ce ar trebui corectată. Managerul de spital și șefii de secție au obligația să asigure continuitate în linia de gardă, în timp ce, prin lege, medicul este obligat să efectueze o singură gardă pe lună!

„Noi ar trebui, la fiecare secție, să avem cel puțin 31 de medici, ca să fim siguri că avem gardă continuă. Trebui clar să fie modificată legislația”, a spus managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște – dr. Claudiu Dumitrescu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT