Connect with us

Ialomiţa

Magazie de lemne, incendiată în miez de noapte!

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Ialomiţa

Pompierii din Slobozia, judeţul Ialomiţa, au luptat, în această noapte, timp de 2 ore cu flăcările care au cuprins o magazie de lemne din comuna Munteni-Buzău. Incendiul a fost anunţat în jurul orei 03:00. Se pare că focul a fost pus intenţionat. Din fericire, nu s-au înregistrat şi victime omeneşti, ci doar pagube materiale.

Pompierii din Ialomiţa au fost solicitaţi şi ieri să intervină pentru stingerea a două incendii care au cuprins o casă din oraşul Ţăndărei şi una din comuna Perieţi – sat Păltinişu. În primul caz a fost vorba despre un s curtcircuit, iar în cel de-al doilea despre un coş de fum deteriorat.

De asemenea, tot ieri – 17 mai, au acţionat pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată pe teritoriul oraşului Slobozia şi au salvat o pisică aflată într-o fântână dezafectată, adâncă de 30 de metri, din comuna Ciulniţa – sat Ion Ghica.

Sursa foto: ISU Ialomiţa

Ialomiţa

Accident rutier cu două victime pe DN 3B, în județul Ialomița

Publicat

pe

Grav accident de circulație, în această după-amiază, pe DN 3B, în afara municipiului Fetești, județul Ialomița. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, iar în urma coliziunii dintre acestea două persoane au fost transportate la spital.

„Unul dintre șoferi a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă, cel de-al doilea conducător auto nu a putut fi testat alcoolscop la fața locului din cauza rănilor suferite. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Ialomița.

Citește în continuare

Ialomiţa

Șapte autovehicule au intrat în coliziune pe DN2

Publicat

pe

Șapte autovehicule au fost implicate, în această dimineață, într-un accident rutier pe DN2, în afara localității Coșereni, județul Ialomița. Patru persoane au fost transportate la Spitalul Urziceni.

Circulația se desfășoară alternativ, pe un singur sens. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT