Connect with us

Dâmboviţa

Adrian Ţuţuianu, senator: Cred că soluția moțiunii de cenzură devine tot mai presantă!

Publicat

pe

Senatorul Adrian ţuţuianu, preşedintele Organizaţiei PRO România Dâmboviţa, spune că soluţia unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban devine tot mai presantă. Ieri – 18 mai 2020, premierul a prezentat în Parlament, la solicitarea PRO România, un raport al măsurilor economice luate în această perioadă.

„Nu am putut desprinde din tot discursul domnului Orban o idee, una singură care să descrie viziunea acestui guvern pentru #RepornireaRomâniei. Omul vorbește la modul «O să facem…», «Ne gândim la…», «Avem în plan să…». Așa vorbea și acum două luni”, a scris Adrian Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

Mai spune parlamentarul că sugestiile venite din partea PRO România su fost respinse fără a fi măcar analizate.

„PRO România a refuzat prelungirea stării de urgență, dacă nu se iau măsuri urgente:
– Adoptarea pachetului economic și fiscal de sprijin pentru firmele afectate de perioada de blocaj (turism, restaurante, agenții, hoteluri);
– Solicitarea suplimentării sprijinului financiar din partea UE, în condițiile în care suma de 3,3 miliarde este insuficientă;
– Adoptarea pachetului de stimulare fiscală și sprijin pentru agricultură și pentru industria alimentară;
– Implementarea Programului Național de investiții în infrastructură – pentru ieșirea din criză.

Nu s-a dorit asta. Din partea guvernului, publicarea unor reglementări ambigue, fără consultarea mediului de afaceri, a înrăutățit lucrurile, în loc să le îndrepte”, a precizat senatorul Adrian Ţuţuianu – vicepreşedinte PRO România la nivel naţional.

Dâmboviţa

Doamnele din PSD Dâmbovița, alături de persoanele din trei centre sociale din județ

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban – președinta Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște, Luciana Cristea – vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia – lidera OFSD Dâmbovița, Ionela Sandu – director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției a Copilului Dâmbovița și cu alte reprezentate ale celor două structuri politice au mers în câteva centre de ocrotire socială din județ pentru a duce daruri și stropi de speranță și încredere celor care beneficiază de serviciile asigurate de stat. Femeile social-democrate au oferit fructe și sucuri de mere donate din toată inima de pomicultorii de pe Valea Dâmboviței.

„Merele și sucul natural pe care le-am dus la centrele Casa Speranței și Floare De Colț din Târgoviște și la Centrul Sfântul Andrei din Gura Ocniței vor îndulci perioada sărbătorilor de iarnă de care ne apropiem cu repeziciune”, a spus Carmen Holban.

Acțiunea de astăzi este doar una din multele activități de ajutorare a semenilor, de susținere a centrelor rezidențiale subordonate DGASPC Dâmbovița, cu gândul și speranța că vor ușura puțin din greutățile vieții persoanelor împovărate de tristețe și nevoi.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT