Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Resetarea PSD Dâmboviţa din luna ianuarie a readus echilibrul în organizaţie

Publicat

pe

Un partid politic este reprezentat de liderii săi. Ei dau tonul, ei reprezintă „cheagul”, suportul trăiniciei și al consecvenței. De la ei pornesc încrederea, speranța, dorința de a merge înainte. Imaginea publică a unei formațiuni politice este dată de tonul și implicarea celui care conduce, de vizibilitatea lui, de modul de acțiune, de interacțiunea cu oamenii și cu structurile care alcătuiesc ceea ce se cheamă societate.

După cum am constata, la PSD Dâmbovița, aceste deziderate par să fie îndeplinite de când la cârma organizației se află echipa condusă de președintele Corneliu Ștefan. Dacă în perioada Rovanei Plumb, filiala era în disoluție, îngenuncheată de conflicte, animozitățile interne fiind pe un trend ascendent, când nu mai exista siguranță în decizii, când partidul era împărțit în ai noștri și ai lor, iar încrederea cetățeanului intrase în derivă, acum, constatăm că lucrurile au întrat în echilibru. Comunicarea este alta. Spiritul de echipă, risipit de varii interese în urmă cu un an, a revenit. Este o măsură a lucrurilor bune care se fac în partid, un element care radiază în afară și care arată cetățeanului că PSD Dâmbovița, prim oamenii pe care îi are, este pus în slujba comunităților locale.

Am urmărit în toată această perioadă, obiectiv, fără nicio pată de subiectivitate, activitatea PSD Dâmbovița, bazându-mă pe ceea ce se vede din exterior, vizualizând activitățile desfășurate, dar am adăugat și informațiile din interior, aflate pe surse. Totul pare că se desfășoară în tonul normalității și într-un echilibru constant. Deputatul Corneliu Ștefan și echipa pe care o are alături, respectiv senatorul Titus Corlățean – președinte executiv, primarul municipiului Târgoviște Cristian Daniel Stan – secretar general și ceilalți membri ai Biroului Permanent Județean conlucrează. Ce-i drept, au avut şi ghinion în aceste luni, din cauza pandemiei de coronavirus, care a îngreunat comunicarea cu cetățeanul și le-a perturbat planurile de acțiune și proiectele politice, dar au știut totuşi să iasă cu bine din acest impas. Ba chiar au comunicat, în aceste vremuri de stare de urgență și de alertă, caracterizate de numeroase restricții, cu mult mai bine decât în perioada când la cârma PSD Dâmbovița se afla Rovana Plumb, cu mult mai bine decât atunci când social-democrații erau la putere. Comunicarea cu presa a fost permanentă, a existat interacțiune cu cetățeanul, cu omul copleșit de probleme, s-a colaborat cu instituțiile publice și cu administrațiile locale conduse de primari PSD. Și, ce este mai important, nu au fost abandonate proiectele menite să schimbe în bine acest județ. L-am văzut pe deputatul Corneliu Ștefan, așa cum îi stă bine unui lider de partid, mergând în teren, dialogând cu edilii localităților, cu oamenii, aflându-se pe diverse șantiere. O dovadă a implicării, un ritual politic normal, care ține pornit motorul organizației și care generează și ceea ce se cheamă forța exemplului.

Există clar și o tactică ingenioasă, care se vede că dă roade, pentru că nu mai sunt animozități care să lezeze imaginea organizației, cel puțin la vedere. Conflictele au fost eliminate sau, dacă mai există, pe ici pe colea câte o fisură, sunt temperate și nu sunt împinse spre spațiul public. PSD Dâmbovița a redevenit, în câteva luni, organizația puternică pe care o știam și acest lucru s-a întâmplat într-o perioadă de pandemie și din postura de partid aflat în opoziție. Iată că primenirea conducerii, prin alegeri corecte, a dus în fruntea organizației o echipă tânără, motivată și decisă să performeze, să schimbe în bine viața locuitorilor județului Dâmbovița.

NOTĂ: În zilele următoare, vom publica astfel de analize şi cu privire la celelalte partide politice din judeţul Dâmboviţa.

ALEGERI

Sorin Ion, candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean: Dâmboviţenii vor găsi în mine un adevărat partener

Publicat

pe

de

Prioritatea mea sunt dâmboviţenii le garantez că vor găsi în mine un adevărat partener! Voi avea ca prioritate binele cetăţeanului.

Am mers mult prin întreg județul și îi cunosc pe dâmbovițeni, majoritatea întâlnirilor nu au fost de campanie, au fost pur și simplu întâlniri cu cetățenii care mi-au spus păsurile lor. Acum la final tragem linie și avem un numitor comun: dâmbovițenii își doresc lucruri normale și simple: apă, rețea de canalizare, rețea de gaze, școli moderne care să le asigure copiilor confortul necesar actului educațional.

Se poate să deschidem Un capitol mou pentru Dâmbovița și să începem cu adevărat reconstrucția județului Dâmbovița. Pe 27 septembrie, să mergem la vot iar pe 28 septembrie, să trecem la treaba!

Sorin Ion,
Candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa, susținut și de USR-PLUS

Material la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200012

Citește în continuare

ALEGERI

Echipa USR PLUS pentru Consiliul Local Târgoviște

Publicat

pe

Echipa Alianței USR PLUS pentru Târgoviște este motivată şi pregătită să schimbe oraşul, cartier cu cartier și stradă cu stradă. Suntem convinşi că există speranță datorită oamenilor ca ei, veniți din mediul privat și din societatea civilă, fără interese și datorii în spate.

Marius Calomfirescu. Economist, antreprenor, absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Valahia. Domenii de interes: antreprenoriat, infrastructură, sport, mediu.

Dan Mărgărit. Antreprenor, absolvent al Facultății de Științe Umaniste, Universitatea Valahia, specializarea Istorie-Arheologie. Domenii de interes: antreprenoriat, istorie, cultură, turism, mediu.

Daniel Codruț Blaga. Informatician, absolvent al Facultății de Matematică, din cadrul Universității București, specializarea Informatică. Domenii de interes: digitalizare, administrație publică, economie, mediu, sport.

Gabriel Mihăilă. Inginer, absolvent al Facultății de Inginerie Electrică, profilul Automatică, Masterat în cadrul Facultății de Studii Economice, profilul Marketing Internațional. Domenii de interes: infrastructură, dezvoltare urbanistică, protecția mediului.

Elena Păpușa Costache. Profesor, absolvent al Facultății de Științe Politice, Litere și Comunicare din cadrul Universității Valahia cu specializarea Limba și literatura română-limba și literatura engleză, Masterat ,,Multilingvism și interculturalitate în context european”. Domenii de interes: educație.

Alin Mihai Predescu. Jurist, investment manager. Domenii de interes: infrastructură, educație, agricultură, energia regenerabilă, sănătate.

Robert Bărăcea. Economist, absolvent al Facultății de Științe Economice, Finanțe – Bănci, Universitatea Valahia Târgoviște. Domenii de interes: infrastructură, sănătate, mediu, economie.

Bogdan Costache. Inginer de mediu, absolvent al Universității de Agronomie și Medicină Veterinară din București, specializarea Ingineria și Protecția Mediului, Masterat Managementul Investițiilor în Ecosisteme. Domenii de interes: mediu, administrație publică.

Ioan Andrei Picioruș. Economist, antreprenor. Domenii de interes: educație/formare, antreprenoriat.

Ciprian Stavăr. Absolvent al Facultății de Inginerie, Master în Telecomunicații, și absolvent al Facultății de Drept și Științe Administrative, antreprenoriat IT. Domenii de interes: mediu, digitalizare, administrație publică.

Alexandru Munteanu. Economist, absolvent al Facultății de Științe Economice, Finanțe – Bănci, Master în Management Financiar Bancar la Universitatea Valahia Târgoviște. Domenii de interes: infrastructură, fonduri europene, antreprenoriat, turism.

Material realizat la comanda Uniunii Salvaţi România, parte a Alianţei USR PLUS. Cod unic mandatar financiar: 21200251

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!