Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Resetarea PSD Dâmboviţa din luna ianuarie a readus echilibrul în organizaţie

Publicat

pe

Un partid politic este reprezentat de liderii săi. Ei dau tonul, ei reprezintă „cheagul”, suportul trăiniciei și al consecvenței. De la ei pornesc încrederea, speranța, dorința de a merge înainte. Imaginea publică a unei formațiuni politice este dată de tonul și implicarea celui care conduce, de vizibilitatea lui, de modul de acțiune, de interacțiunea cu oamenii și cu structurile care alcătuiesc ceea ce se cheamă societate.

După cum am constata, la PSD Dâmbovița, aceste deziderate par să fie îndeplinite de când la cârma organizației se află echipa condusă de președintele Corneliu Ștefan. Dacă în perioada Rovanei Plumb, filiala era în disoluție, îngenuncheată de conflicte, animozitățile interne fiind pe un trend ascendent, când nu mai exista siguranță în decizii, când partidul era împărțit în ai noștri și ai lor, iar încrederea cetățeanului intrase în derivă, acum, constatăm că lucrurile au întrat în echilibru. Comunicarea este alta. Spiritul de echipă, risipit de varii interese în urmă cu un an, a revenit. Este o măsură a lucrurilor bune care se fac în partid, un element care radiază în afară și care arată cetățeanului că PSD Dâmbovița, prim oamenii pe care îi are, este pus în slujba comunităților locale.

Am urmărit în toată această perioadă, obiectiv, fără nicio pată de subiectivitate, activitatea PSD Dâmbovița, bazându-mă pe ceea ce se vede din exterior, vizualizând activitățile desfășurate, dar am adăugat și informațiile din interior, aflate pe surse. Totul pare că se desfășoară în tonul normalității și într-un echilibru constant. Deputatul Corneliu Ștefan și echipa pe care o are alături, respectiv senatorul Titus Corlățean – președinte executiv, primarul municipiului Târgoviște Cristian Daniel Stan – secretar general și ceilalți membri ai Biroului Permanent Județean conlucrează. Ce-i drept, au avut şi ghinion în aceste luni, din cauza pandemiei de coronavirus, care a îngreunat comunicarea cu cetățeanul și le-a perturbat planurile de acțiune și proiectele politice, dar au știut totuşi să iasă cu bine din acest impas. Ba chiar au comunicat, în aceste vremuri de stare de urgență și de alertă, caracterizate de numeroase restricții, cu mult mai bine decât în perioada când la cârma PSD Dâmbovița se afla Rovana Plumb, cu mult mai bine decât atunci când social-democrații erau la putere. Comunicarea cu presa a fost permanentă, a existat interacțiune cu cetățeanul, cu omul copleșit de probleme, s-a colaborat cu instituțiile publice și cu administrațiile locale conduse de primari PSD. Și, ce este mai important, nu au fost abandonate proiectele menite să schimbe în bine acest județ. L-am văzut pe deputatul Corneliu Ștefan, așa cum îi stă bine unui lider de partid, mergând în teren, dialogând cu edilii localităților, cu oamenii, aflându-se pe diverse șantiere. O dovadă a implicării, un ritual politic normal, care ține pornit motorul organizației și care generează și ceea ce se cheamă forța exemplului.

Există clar și o tactică ingenioasă, care se vede că dă roade, pentru că nu mai sunt animozități care să lezeze imaginea organizației, cel puțin la vedere. Conflictele au fost eliminate sau, dacă mai există, pe ici pe colea câte o fisură, sunt temperate și nu sunt împinse spre spațiul public. PSD Dâmbovița a redevenit, în câteva luni, organizația puternică pe care o știam și acest lucru s-a întâmplat într-o perioadă de pandemie și din postura de partid aflat în opoziție. Iată că primenirea conducerii, prin alegeri corecte, a dus în fruntea organizației o echipă tânără, motivată și decisă să performeze, să schimbe în bine viața locuitorilor județului Dâmbovița.

NOTĂ: În zilele următoare, vom publica astfel de analize şi cu privire la celelalte partide politice din judeţul Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A aruncat un butoi de la balcon și a rănit grav un trecător

Publicat

pe

Un incident petrecut în astăzi în Târgoviște ar fi putut fi inclus la capitolul întâmplări comice, dacă nu ar fi avut consecințe dramatice.

Un cetățean dintr-un bloc situat pe strada Moldovei a găsit de cuviință să arunce de la balcon apartamentului său de la etajul patru butoiul în care a ținut peste iarnă varză.

Recipientul, din fericire gol, a lovit un bărbat care se afla în zonă. Omul rănit de butoiul zburător se află la spital în stare de inconștiență.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!