Connect with us

SOCIAL

PERPLEX. Asistent medical a încercat să violeze o colegă de serviciu!

Publicat

pe

Sursa foto: Digi24

Când omului nu i se dă de lucru și pierde timpul zadarnic, își găsește el ceva să facă. Așa s-a întâmplat la Spitalul din Horezu, județul Vâlcea. Instituția medicală a fost declarată unitate suport COVID-19, numai că nu avea niciun pacient. În aceste condiții, un asistent medical a tăbărât pe o colegă, pentru a o convinge să facă sex cu el.

„Armăsarul” cu pricina chiar nu avea nimic de lucru, din moment ce operațiunea lui agresivă de a o convinge pe colega aflată și ea în timpul programului a durat circa două ore.

Pentru fapta sa „eroică”, procurorii l-au trimis după gratii, în arest preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul este cercetat pentru tentativă de viol.

Ialomiţa

Arestat pentru că își șantaja fosta iubită!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din București, a fost atestat preventiv pentru 30 de zile, întrucât, după ce a încheiat relația de amor cu o tânără din Slobozia, județul Ialomița, a început să o șantajeze cu distribuirea în spațiul public a unor fotografii compromițătoare cu această.

Până la urmă, fosta iubită l-a reclamat la Poliție. Se pare că bărbatul ar fi primit de la tânără, prin transfer bancar, sumă de 1.000 de lei. Acesta este acum cercetat pentru șantaj în formă continuată.

Citește în continuare

Argeș

Argeș: O mașină s-a aprins ca o torță, în timpul mersului!

Publicat

pe

Un autoturism a luat foc în mers, astăzi – 27 noiembrie, pe o stradă din Poienari de Muscel, județul Argeș. Cele două persoane din interior au reușit să se evacueze rapid, astfel că nu au suferit răni.

La sosirea pompierilor, mașina era cuprinsă în totalitate de flăcări. Potrivit ISU Argeș, incendiul a izbucnit ca urmare a scurgerilor de lichide combustibile pe suprafețele fierbinți ale motorului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT