Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Accident de circulație mortal la Bilciurești

Publicat

pe

Foto arhivă

O femeie de aproximativ 55 de ani a murit, în această seară, în urma unui accident de circulație petrecut în comuna Bilciurești, județul Dâmbovița.

Victima, rămasă încă neidentificată, se angajase în traversarea străzii, neregulamentar, fără să se asigure, în momentul în care a fost lovită de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani din aceiași localitate.

Dâmboviţa

Incendiu de proporții la Vulcana-Băi. O femeie este dată dispărută

Publicat

pe

Focul a mistuit, azi noapte, o vilă aflată în comuna Vulcana Băi. Nu se cunosc deocamdată cauzele care au condus la producerea teribilul incendiu. Casa îi aparținea lui CKA. din București.

Pompierii, care încă acționează încă pentru înlăturarea efectelor incendiului, nu au dat de trupul proprietarei, pensionară, fostă bibliotecară, care se bănuiește că se afla în casă în momentul producerii nenorocirii. Femeia venea din când în când la Vulcana Băi.

Polițiștii dâmbovițeni au declanșat cercetările pentru a stabili cauzele care au condus la producerea incendiului și posibil la moartea femeii de aproximativ 70 de ani.

UPDATE: Bătrâna a fost găsită carbonizat.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Butimanu și Glodeni au intrat în scenariul roșu COVID. Vezi incidență cazuri pe fiecare localitate din Dâmbovița!

Publicat

pe

Comunele Butimanu și Glodeni, din județul Dâmbovița, au depășit, astăzi – 20 octombrie 2020, rata de incidență 3/1.000 de locuitori a cazurilor de infectare cu coronavirus. Prin urmare, în următoarele 14 zile, se vor aplica măsurile de prevenire prevăzute de HG 856/14.10.2020, privind prelungirea stării de alertă în România. DETALII AICI.

De asemenea, Comitetul Judeţean pentru Situații de Urgență a inclus unitățile de învățământ din cele două unități administrativ-teritoriale în planul roșu de funcționare (online). Aceeași decizie și pentru:
– clasa a IX-a B din cadrul Școlii Gimnaziale Speciale Târgovişte
– clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a din cadrul Școlii Gimnaziale Vulcana Pandele
– clasa a III-a B din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1 IL Caragiale.

Incidența cazurilor COVID-19 pe fiecare localitate din Dâmbovița. Sursa: Instituția Prefectului

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!