Connect with us

POLITIC

Liderul PSD i-a cerut demisia lui Ludovic Orban

Publicat

pe

S-a întâmplat! Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a cerut, aseară, în cadrul unei intervenții la Antena 3, demisia premierului Ludovic Orban. A declarat liderul social-democrat că după episodul penibil, sfidător, jignitor la adresa nației Române, consumat în Palatul Victoriei, Orban nu mai are nicio credibilitate în fața cetățenilor români.

Ciolacu a vorbit și despre preconizata alianță dintre PSD, ALDE și PRO România, spunând că este posibil să se meargă în alianță atât la alegerile locale cât și la cele parlamentare. Marcel Ciolacu a lăsat să se înțeleagă că sprijină o astfel de colaborare politică.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. SS

    iunie 1, 2020 at 12:51 pm

    Cate demisii v-am cerut si noi poporul, voua PSD-istilor si pe toti v-a durut in c** furand mai departe! Cate demisii a cerut insusi Presedintele Romaniei si voi ati continuat sa va sustineti si mentine hotii si penalii si plagiatorii la guvernare! Nimeni nu spune ca Orban nu este vinovat pt ca a sfidat legea, dar voi ati sfidat-o 30 de ani! Acum va dati corecti? Faceti curat in propria orgada si apoi dati cu pietre! Si apropos Ciolacule … radeti barba aia oribila; pe langa ca esti gras mai esti si dizgratios! Alte defecte nu mai amintesc aici … nu ajung cuvintele pe care am dreptul sa le folosesc in comentariu! O barba se ingrijeste si nu sta bine oricui!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

PERPLEX. De neadmis să formeze guvern partidul de pe locul 3 în alegeri!

Publicat

pe

Constat că țărișoara noastră a ajuns rău, dacă un partid de 10-12%, ieșit pe locul trei la alegerile parlamentare, cu voia lui Iohannis, clocește acum o listă de miniștri și, culmea, mai vine și cu un program de guvernare.

Păi, nu știm noi ce a făcut Cioloș când a mai fost premier? Am uitat de Guvernul Zero? Am uitat de „luminații” Drula, Năsui și Voiculescu? Chiar nu mai există responsabilitate în clasa politică românească? Atât de mult a căzut ștacheta? Se preferă statul pe margine, privitul ca la un spectacol prost pe care ulterior să îl critici cu aplomb? La ce ne mai folosește după ce răul a fost făcut?

În situații limită, la nevoie, când arde țara, știam că este nevoie de sacrificiu, de înotat prin foc pentru popor. Nu mă gândeam că primează și în astfel de conjuncturi dezastruoase tot calculul politic. Sunt curios dacă vom ajunge la alegeri anticipate. Singura soluție politică adevărată de a a se încerca salvarea țării. Restul, improvizații de conjunctură. Acum rămâne de văzut dacă clasa politică românească, cei care au doar un an de mandat prin Parlament vor să se întoarcă la popor…

Citește în continuare

POLITIC

Radu Popa, deputat: După o toamnă convulsivă, România respiră datorită echipei BNR!

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa, într-un text publicat pe pagina sa de Facebook, consideră că România s-a menținut pe linia de plutire, deși traversăm o perioadă dificilă, și țara este condusă de un guvern incapabil, datorită echipei de la Banca Națională a României alcătuită din guvernatorul Mugur Isărescu și viceguvernatorul Leonardo Badea.

„Menținerea atât a ratingului cât și perspectivei de țară este meritul echipei de la BNR, Isărescu-Leonardo Badea. Primul pentru că a înțeles că nu are nimic de așteptat de la Cîțu, iar al doilea pentru că, în calitatea lui de negociator-șef cu instituțiile financiare europene, a găsit argumente suficiente pentru ca România să nu se scufunde și să își salveze ratingul și perspectiva de țară.

Specialiștii spun că eventuala downgradare a ratingului RO ar fi fost o catastrofă pentru economie și s-ar fi reflectat, cel mai probabil, în primele de risc cerute de către investitori pentru investiţiile în active româneşti. Apoi ar fi declanșat înrăutăţirea situaţiei deficitelor gemene (deficitul de cont curent mare şi deteriorarea deficitului bugetar), precum şi posibilitatea excluderii României din grupul ţărilor recomandate pentru investiţii de către agenţiile de rating. Acest aspect s-ar fi reflectat, de exemplu, în randamentele obligaţiunilor pe termen lung emise de România în euro, net superioare celorlalte ţări din regiune”, a spus Radu Popa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT