Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

N-a ținut șmecheria PNL! Alocațiile trebuie dublate!

Publicat

pe

Planul Guvernului Orban de a prelungi termenul pentru dublarea alocațiilor a fost dejucat astăzi, în Parlament, iar toți parlamentarii ALDE au votat pentru respingerea acestui joc al liberalilor! Au votat pentru normalitate, pentru creșterea drepturilor bănești ale micuților.

Guvernul găsește bani pentru orice, trebuie să găsească și pentru copii, chiar dacă nu reprezintă „prioritatea” lor, pentru că, nu-i așa, minorii nu au drept de vot… Să vă fie rușine că încercați din răsputeri să vă opuneți dublării alocațiilor! Noi suntem aici! Suntem vocea copiilor, care sunt prea mici să fie auziți în Guvern! Noi îi auzim și suntem atenți la toate mișcările liberale.

Respectați legea! De aceea sunteți la putere, să aplicați reglementările legislative. Susțineți viitorul acestei țări! Dați-le copiilor o șansă la o viață îndreptată spre normalitate, la o viață cu adevărat democratică!

Astăzi a fost o mică victorie! Vor urma și altele, pentru cetățeni, mari și mici!

Ionel Petre – președinte ALDE Dâmbovița

ACTUALITATE

Două cazuri COVID-19, confirmate la Penitenciarul Mărgineni (județul Dâmbovița)

Publicat

pe

Foto arhivă

Alarmă la Penitenciarul de Maximă Siguranță Margineni, județul Dâmbovița. Încă un angajat al instituției a fost depistat cu coronavirus. Vestea a fost dată aseară printr-un comunicat al Agenției Naționale a Penitenciarelor.

„Vă informăm că, astăzi, 10.07.2020, un al doilea angajat al Penitenciarului Mărgineni a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuții de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanență, a echipamentului de protecție. În continuare, administrația locului de deținere aplică recomandările Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița și măsurile de intervenție adoptate la nivel de sistem. Până la acest moment, cu excepția celor două cazuri de angajați confirmați COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Mărgineni”, se precizează în comunicatul transmis de ANP.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Se cere demisia prefectului judeţului Dâmboviţa, Aurelian Popa

Publicat

pe

Corneliu Ștefan - președinte PSD Dâmboviţa

Preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan, a cerut demisia prefectului judeţului, Aurelian Popa, pentru faptul că s-a transformat în „agent electoral al PNL”.

„Îi atrag atenţia prefectului judeţului Dâmboviţa, să înceteze discuțiile cu primarii PSD, să îi lase în pace, să nu îi mai cheme la dânsul acasă, în vila de la Titu, unde se negociază trecerea de la Partidul Social Democrat la PNL.

Îi cer demisia prefectului Aurelian Popa pentru că, brusc, a devenit agentul electoral al PNL Dâmboviţa şi încalcă orice lege din România, dânsul fiind înalt funcţionar public. Lăsaţi colegii mei în pace şi nu mai acţionaţi la impulsurile celor din Partidul Naţional Liberal”, a fost mesajul preşedintelui PSD Dâmboviţa către prefectul Aurelian Popa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!