Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Faptele de cruzime împotriva animalelor, din ce în ce mai multe

Publicat

pe

Faptele de cruzime împotriva animalelor, din păcate, par să se înmulțească. După ce doi copii din oraşul Vulcan, județul Hunedoara, au aruncat în gol de pe un bloc cu 10 etaje un biet câine, o altă întâmplare de acest gen a oripilat opinia publică. Un tânăr de 22 de ani, din comuna Bughea de Jos, județul Argeș, este cercetat de poliţişti pentru faptul că şi-a asmuțit câinele de luptă pe un biet patruped nevinovat.

Imaginile de groază au fost făcute publice sâmbătă de către Tudor Tim Ionescu, consilier general ALDE la Primăria Capitalei, activist în organizaţiile pentru drepturile animalelor. Se pare că proprietarul câinelui omorât în chinuri ar fi făcut sesizare la Poliție, dar, în primă fază, oamenii legii nu ar fi luat nicio măsură.

Ieri, Tudor Tim Ionescu a publicat pe pagina sa de Facebook încă o filmare-dovadă a unei fapte de cruzime faţă de animale care s-a petrecut în judeţul Călăraşi, cu precizarea că s-a făcut apel la 112, iar răspunsul a fost că nu au echipaj să trimită un echipaj la faţa locului. În imagini apare un individ care bate cu sălbăticie un câine.

Şi tot ieri, tânărul consilier municipal a reuşit să salveze un căţeluş care fusese închis într-o maşină parcată în Bucureşti, se pare că de trei zile. De această dată, au răspuns apelului lansat şi poliţiştii şi jandarmii. Proprietare a fost în final convinsă să renunţe la căţeluş.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Românii pot vota chiar dacă în sistemul informatic apare o alertă că au votat deja

Publicat

pe

Sursa foto: ziarmm

Biroul Electoral Central a decis să permită românilor să voteze chiar dacă în sistemul informatic apare, în momentul introducerii CNP-ului, o alertă că persoana respectivă şi-ar mai fi exprimat opţiunea la o altă secţie.

Conform procedurii adoptate, preşedintele secţiei de votare trebuie să-i aducă la cunoştinţă respectivului alegător faptul că este pasibil de fraudă la vot, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea unor drepturi.

În cazul în care persoana în cauză insistă să voteze, preşedintele secţiei de votare trebuie să sune la secţia unde apare că ar mai fi votat. Dacă este informat că în dreptul numelui alegătorului nu apare nicio semnătură, acesta este lăsat să voteze. Dacă apare vreo semnătură, persoana respectivă poate vota, dar trebuie să completeze un proces verbal, al cărui model a fost stabilit de către BEC.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concert de jazz în Peștera Ialomiței din Bucegi

Publicat

pe

Peștera Ialomiței din Bucegi va găzdui, în data de 03 octombrie 2020, între orele 11:00-17:00, un concert organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – UCIMR.

Printre artiştii prezenți se vor regăsi: Ana Galea & New Landscapes, A-C Leonte & Alex Arcuș, Sorin Zlat Band, invitat special Ovi.

Concertul face parte din proiectul „Jazz Cave Festival” şi se doreşte a fi un eveniment-pilot pentru festivalul ce va fi organizat anul viitor – se arată într-un comunicat remis de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!