Connect with us

Argeș

Pui de urs rănit, salvat de jandarmii montani din Argeș

Publicat

pe

Sursa foto: IJJ Argeș

Jandarmii montani din Argeș au acționat, duminică – 7 iunie 2020, pe Valea lui Stan (Ocolul Silvic Vidraru), pentru salvarea unui pui de urs care era rănit.

Intervenția nu a fost deloc ușoară, din cauza terenului greu accesibil. Până la urmă, puiul de urs a fost scos dintre stânci și transportat într-o zonă unde a putut fi consultat de un medic veterinar. Odată ce s-a constatat că este în afara oricărui pericol, acesta a fost eliberat în mediul natural.

Sursa foto: IJJ Argeș

La fața locului s-au deplasat și reprezentanți ai Gărzii de Mediu Argeș și de la Ocolul Silvic Vidraru. Pe tot timpul intervenției, jandarmii au asigurat zona, deoarece exista riscul că ursoaica să vină după puiul ei.

Argeș

A rămas fără picior, din cauza unui șofer care a lovit o mașină parcată

Publicat

pe

Un autoturism a intrat, în această după-amiază, într-o autoutilitară parcată, în comuna Stâlpeni, județul Argeș.

Ca urmare a acestui eveniment rutier, a fost lovit un bărbat în vârstă de 51 de ani, pieton, provocându-i amputarea piciorului drept, de la nivelul genunchiului – ne informează ISU Argeș.

Citește în continuare

Argeș

A murit intoxicată cu fum în apartament. Focul a izbucnit de la o lumânare

Publicat

pe

O femeie de 79 de ani a murit, în această dimineață, după ce în apartamentul în care locuia singură, situat în municipiul Pitești, cartier Trivale, a izbutit un incendiu în jurul orei 04:30.

Bătrâna a fost găsită intoxicată cu monoxid de carbon. Echipajele SMURD sosite la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare, din păcate însă fără rezultat, în final fiind declarat decesul.

Potrivit ISU Argeș, incendiul s-a manifestat într-o debara și puțin pe holul locuinței, cu degajare mare de fum în apartament și pe scara blocului.

Focul a pornit se pare de la o lumânare lăsată aprinsă, care a intrat în contact cu un material combustibil. Astăzi fiind zi de mare sărbătoare – Sf. Parascheva, foarte probabil femeia a aprins lumânarea în scop religios.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT