Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Nu doar nevestele, frații și copiii oamenilor de la vârful politicii sunt cei mai deștepți din țară!

Publicat

pe

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, consilierul vârf de lance al premierului Ludovic Orban, a organizat astăzi o conferință de presă pentru a vorbi jurnaliștilor despre soția și sora domniei sale, despre cât de bine pregătite sunt în meseriile lor și, prin urmare, a fost criticat pe nedrept pentru faptul că rudele sale au ajuns să fie angajate în prima linie în Ministerul Dezvoltării.

Domnul Guran ori nu a vrut să priceapă mesajul gazetarilor, ceea ce ei au înfierat de fapt, ori atunci când te lăfăi la putere nu mai vrei să pricepi nimic și crezi că ți se cuvine totul! Liderul PNL, care tot timpul a pozat într-un cavaler al dreptății și chiar am crezut la un moment dat treaba asta, m-a dezamăgit din nou.

Domnule Guran, vreți să credem că soția și sora dumneavoastră au ajuns acolo, în Ministerul Dezvoltării, dintr-o întâmplare, doar datorită calităților profesionale? Nu contestăm că nu ar fi pregătite, dar știți, domnule președinte, câți copii deștepți există în țara asta, câți oameni capabili, care rămân iluștri anonimi fiindcă nu au spate politic, fiindcă nu au un tată, un frate, o soră sau un prieten bun care să îi ajute să se angajeze și ei printr-un minister? Faptul ca ați venit la o conferință de presă, ba ați mai conceput și un comunicat ca să vă căutați scuze, să dați o nuanță de normalitate acestui fenomen al plasării pe funcții barosane doar a oamenilor noștri, m-a îndârjit și mai mult. Nu, domnule Guran, nu este corect ce s-a întâmplat. Când ești capabil, poți să ai vizibilitate și respect oriunde, nu trebuie să te cocoți în vreun minister!

Afirmația cum că oricine din Dâmbovița poate să dea concurs cu sora dumneavoastră și că, dacă o bate, vă retrageți din politică nu vă disculpă. Dimpotrivă, denotă cinism, nepăsare, orgoliu nemăsurat și sfidare. Soția și sora dumneavoastră, într-o țară normală, cu conducători cu respect față de popor, nu aveau ce să caute în instituția condusă de cel care s-a declarat prietenul dumneavoastră până la moarte. Ați greșit. Și, în loc să îndreptați lucrurile, căutați argumente care să vă susțină gafa. Este foarte grav pentru un om politic. Demonstrează că este mânat în tot ceea ce face doar de un interes personal și de grup. De genul acesta de politicieni trebuie să scăpăm.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    iunie 11, 2020 at 5:51 am

    Gurane, tacă-ți gura că vorbești prostii, sau faci pe prostu’
    aici e vorba de tine, nici măcar de Grindă, și poziția ta în politica actuală
    copiezi apucături pesediste care îți vor îngropa organizația 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Doi foști miniștri deschid listele PSD Dâmbovița pentru Parlament

Publicat

pe

Reprezentanţii PSD Dâmboviţa, cea mai mai mare organizaţie politică din judeţ, au mers astăzi la sediul Biroului Electoral Judeţean pentru a depune dosarele de candidaţi pentru alegerile parlamentare care se preconizează a se ţine pe 6 decembrie 2020. Alături de liderul filialei, Corneliu Ştefan, proaspăt ales în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, s-au aflat candidaţii pentru Senat şi Camera Deputaţilor, precum și alţi membri ai partidului.

Echipa pe care PSD Dâmboviţa o aruncă în bătălia electorală pentru a ocupa posturile de demnitari care să reprezinte judeţul în cel mai înalt for legislativ românesc este alcătuită din oameni cu probitate, profesionişti, specialişti în drept şi admistraţie, practicieni de valoare ai partidului, care s-au antrenat mulţi ani în câmpul politicii, ba chiar au şi performat în diferite poziţii ocupate, de la primari, şefi de instituţii la secretari de stat, parlamentari şi miniştri.

Îl regăsim pe lista de deputaţi, în prima linie, pe senatorul Ionuţ Vulpescu, de loc din comuna Dobra, fiu de preot, fost ministru al Culturii, lider de seamă al PSD, un discipol loial al preşedintelui Ion Iliescu, de la care a deprins multe din tainele politicii.

Deputata Carmen Holban care rămâne pe un loc valid, parlamentar cu experiență, cu activitate densă în politica locală, implicată în viaţa socială, în spaţiul legislativ, în comisia de Familie şi Sănătate, unde a contribuit la conturarea şi materializarea unor legi esenţiale.

Radu Popa, vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa, fost parlamentar de Dâmboviţa, bun comunicator, organizator şi activist al PSD Dâmbopviţa. Popa, alături de alţi colegi, a obţinut rezultate notabile la alegerile locale în zona pe care a avut-o spre coordonare.

La Senat, primul loc îi aparţine lui Titus Corlăţean, actual senator, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, fost ministru de Externe și al Justiției, diplomat şi orator excelent, un războinic, care totdeauna şi-a bazat expunerile, reacţile politice, pe incisivitate temperată şi forţă a argumentului.

Pe locul doi la Senat se află deputata Claudia Gilia, preşedintă a femeilor social-democrate din Dâmboviţa, spirit echilibrat, calm, devotată partidului, un specialist în drept constituţional şi administrativ care şi-a adus contribuția la elaborarea unor legi indispensabile funcţionării statului român.

Următoarele locuri pe listele de candidaţi la Senat şi Camera Deputaţilor sunt ocupate de membri de forţă ai organizaţiei, oameni cu rezultate în viaţa politică, administrativă şi cea profesională și au rolul de a completa şi solidifica listele, de a le da forţă.

Există o şansă care poate fi jucată de candidatul de pe locul 4 la Camera Deputaţilor, respectiv Marian Ţachianu, reales primar al comunei Braniştea. În funcţie de strategia de campanie, de mesaje, de conjuncturile politice de moment, de discurs şi prezentarea în faţa alegătorilor, poate obţine al patrulea loc de parlamentar PSD.

Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa a vrut să mulţumească celor peste 58.000 de cetăţeni care au semnat pentru susţinerea candidaţior PSD la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

”Aşa cum i-am obişnuit pe dâmboviţeni, venim în faţa dumnealor cu cele mai puternice echipe, cu cei mai puternici oameni, cu persoane care au demonstrat de-a lungul timpului că au avut grijă şi s-au preocupat de comunităţile locale, cu politicieni care s-au implicat în viaţa reală a judeţului Dâmboviţa.

Eu, în calitatea mea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, am nevoie de o echipă puternică de parlamentari, deputaţi şi senatori, care să se bată pentru români, de oameni care să vină cu proiecte concrete, care să mă sprijine în judeţului Dâmboviţa”, a declarat Corneliu Ştefan.

Liderul PSD a mai spus că organizaţia pe care o coordonează va duce o campanie electorală decentă, calmă, profesionistă, bazată pe proiecte, pe nevoille dâmboviţenilor. Social-democraţii nu vor răspunde provocărilor, diversiunilor, nu se vor lăsa târâţi în niciun scandal cu iz electoral.

Senatorul Ionuţ Vulpescu, în alocuţiunea sa, a spus că este un privilegiu să candideze în Dâmboviţa alături de ceilalţi colegi din organizaţia judeţeană pentru Senatul României.

”Aveţi în faţă candidaţii PSD, dar în spatele nostru sunt cei aproape 60.000 de dâmboviţeni care au semnat pentru susţinere şi cei peste 100.000 de oameni care l-au votat pe Corneliu Ştefan pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Politica este despre echipă şi este voba şi despre oameni. Politica este şi despre rădăcini fiindcă rădăcinile mele sunt aici. Mă întorc acasă. Voi pune în slujba românilor, în slujba dâmboviţenilor, toată experienţa mea acumulată în politică, în Parlamentul şi în Guvernul României. PSD, aici în Dâmboviţa, peste tot în ţară, este partidul care oferă soluţii”, a precizat senatorul Vulpescu.

Preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, senatorul Titus Corlăţean, a mărturisit că este onorat să facă parte în continuare dintr-o echipă puternică. Demnitarul social-democrat consideră că lista de candidaţi a PSD pentru parlamentarele din iarnă este cea mai bună, cea mai tare, alcătuită din oameni competenţi, profesionişti în activitatea administrativă, profesională şi politică. Titus Corlăţean a adus scurt câteva critici şi actualei puteri, care dă dovadă de lipsă de profesionalism în actul guvernării, care este incapabilă să gestioneze economia şi viaţa socială a ţării.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu, anunț cu privire la acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței

Publicat

pe

de

 

 

 

DETALII SUPLIMENTARE AICI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!