Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a sărbătorit-o pe tanti Ioana Stoica, la împlinirea vârstei de 100 de ani

Publicat

pe

În aceste vremuri de pandemie, când omul se confruntă cu un dușman nevăzut care parcă dorește să ne altereze tot ce are mai de preț umanitatea, cele mai importante elemente care ne definesc, și anume sensibilitatea, forța creativă, comunicarea, libertatea, ba chiar și tradițiile, mai există totuși insule de speranță și încredere. Comuna Gura Ocniței, din județul Dâmbovița, este una dintre ele. Aici, primarul Sorin Vasile Ioniță se zbate și chiar reușește să mențină un echilibru al firescului, să nu renunțe la lucrurilor bune, la ceea ce ne definește ca nație, ca trăire, făcând parcă în ciudă acestui coronavirus care pare că vrea musai să ne schimbe sistemul de valori.

La Gura Ocniței, în aceste luni, s-a muncit și s-a trăit totuși românește. Au lipsit din viața oamenilor manifestările cultural-artistice, devenite un fel de hrană spirituală, dar nu s-a renunțat la obiceiul curat de a-i cinsti cum de cuvinte pe cei care reprezintă rădăcina acestei comunități. Bătrâna Ioana Stoica, din satul Săcuieni, reprezintă un astfel de model, o carte vie de istorie. Astăzi a împlinit 100 de ani! Edilul Sorin Vasile Ioniță nu putea trece cu vederea un astfel de eveniment, care demonstrează fără tăgadă forța acestei nații, un simbol al împlinirii totale prin viață, și, de ce nu, un imbold și o rază de încredere pentru cei mai tineri, pentru care viitorul nu răzbate mai departe de mâine.

Și, uite așa, cu sufletul plin de emoție și cu brațele pline de flori, edilul de la Gura Ocniței a mers, însoțit de mai mulți colegi din Primărie, a bătut la poarta venerabilei consătence pentru a-i ura de bine și sănătate. Nu a lipsit nici tortul de ciocolată, pe care era scris cu litere dulci „La mulți ani! 100 de ani”. În semn de prețuire, administrația publică locală i-a mai oferit lui tanti Ioana și un premiu de 1.000 de lei.

„Tot ce vedem azi în comuna Gura Ocniței poartă și amprenta dumneavoastră, iar educația pe care ați transmis-o urmașilor este garanția existenței acestei localități. Ne bucurăm că sunteți alături de noi și că, prin prizma dumneavoastră, alte generații s-au născut și au crescut în comuna noastră. Cu respect și prețuire, vă doresc ca bunul Dumnezeu să vă dea multă sănătate și putere! La mulți ani binecuvântați!”, a spus primarul Sorin Ioniţă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Înfățișare nouă pentru magazinul Various Brands din Ploiești Shopping Center

Publicat

pe

Various Brands, retailer național cu capital 100% românesc, a investit 120.000 de euro pentru a reamenaja magazinul din incinta centrului comercial Ploiești Shopping Center. Spațiul de 110 mp are acum un design modern și primitor, dar și colecții exclusive.

Potrivit reprezentanților Various Brands, acesta este doar primul pas al planului de dezvoltare și expansiune pentru anul 2021.

„Ne propunem să ajungem în noi zone ale țării, pentru a le oferi pasionaților stilului athleisure posibilitatea de a proba outfit-urile preferate înainte de a le achiziționa. În plus, ne dorim să ne îndreptăm mai mult atenția asupra magazinelor deja existente, oferindu-le o nouă înfățișare care să pună în valoare produsele pe care le comercializăm”, a declarat Nicolae Popa, co-owner Various Brands.

Rețeaua Various Brands cuprinde 26 de magazine deschise la nivelul țării, cărora li se adaugă shop-ul online, www.various-brands.ro.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ești vaccinat? Poți să-ți faci vacanța în Cipru!

Publicat

pe

Este tot mai evident faptul că nu se va mai putea călători în alte țări, în scopuri turistice mai ales, dacă nu deți un „pașaport de vaccinare”.

Ministrul Turismului din Cipru, Savas Perdios, a anunțat deja că, de la 1 mai, țara sa va primi fără restricţii cetăţenii britanici care au primit și a doua doză a vaccinului anticoronavirus. A mai spus ministrul cipriot că, pentru siguranță, autoritățile vor mai efectua teste, aleatoriu.

Atenție! Niciun turist, chiar şi vaccinat, care intră în Cipru nu va scutit de respectarea regulilor antiepidemice, precum purtarea măştii sau păstrarea distanţei de siguranţă, a mai spus oficialul cipriot.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!