Connect with us

Dâmboviţa

Adrian Țuțuianu, senator: Moţiunea de cenzură nu este decât o poveste a PSD!

Publicat

pe

Senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PRO România Dâmboviţa, a vorbit ieri – 18 iunie 2020, în cadrul unei conferințe de presă, despre ceea ce se cheamă intenţia PSD de a sancţiona Guvernul Orban cu o moţiune de cenzură. Acest lucru, după cum a explicat liderul social-democrat Marcel Ciolacu, nu se va întâmpla acum şi nici mâine, ci imediat după epuizarea celor 30 de zile de prelungire a stării de alertă.

Ţuţuianu crede că moţiunea este doar o poveste şi că, de fapt, şeful PSD încearcă să răspândească în rândul cetăţenilor doar o idee că formaţiunea sa este pregătită să dea jos Guvernul Orban.

„Domnul Ciolacu nu că nu ştie, intenţionat induce în rândul membrilor şi simpatizanţilor PSD, în rândul opiniei publice, ideea că este pregătit de moţiunea de cenzură. Nu există moţiune de cenzură! A spus că la sfârşitul stării de alertă o promovează, atunci, pe data de 17 iulie, suntem în vacanţă parlamentară. Poate fi o sesiune parlamentară extraordinară, însă nu se poate promova o moţiune de cenzură.

Este clar, PSD şi-a propus să nu depună moţiuni de cenzură, ci să lase un guvern susţinut de o minoritate de 20% să conducă România”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

Senatorul PRO România are convingerea că, între cele două partide mari, PSD și PNL, s-a pus la cale un blat.

„Care este rolul pe care îl joacă PSD? Cui foloseşte ce face acum PSD, mână în mână cu Guvernul Orban pe toate abuzurile împotriva romnânilor? Ce vor face românii simpli, mulţi dintre ei alegători PSD, care-şi văd restricţionate din nou, drepturi şi libertăţi, din cauza blatului evident dintre cele două partide?”, se întreabă Adrian Ţuţuianu.

Dâmboviţa

Doamnele din PSD Dâmbovița, alături de persoanele din trei centre sociale din județ

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban – președinta Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște, Luciana Cristea – vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia – lidera OFSD Dâmbovița, Ionela Sandu – director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției a Copilului Dâmbovița și cu alte reprezentate ale celor două structuri politice au mers în câteva centre de ocrotire socială din județ pentru a duce daruri și stropi de speranță și încredere celor care beneficiază de serviciile asigurate de stat. Femeile social-democrate au oferit fructe și sucuri de mere donate din toată inima de pomicultorii de pe Valea Dâmboviței.

„Merele și sucul natural pe care le-am dus la centrele Casa Speranței și Floare De Colț din Târgoviște și la Centrul Sfântul Andrei din Gura Ocniței vor îndulci perioada sărbătorilor de iarnă de care ne apropiem cu repeziciune”, a spus Carmen Holban.

Acțiunea de astăzi este doar una din multele activități de ajutorare a semenilor, de susținere a centrelor rezidențiale subordonate DGASPC Dâmbovița, cu gândul și speranța că vor ușura puțin din greutățile vieții persoanelor împovărate de tristețe și nevoi.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT