Connect with us

Argeș

3 mașini, blocate pe un drum forestier în Nucșoara după o ploaie torențială

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Argeș

Opt adulți și trei copii au cerut sprijinul ISU Argeș, pentru a reuși să plece dintr-o zonă împădurită din comuna Nucșoara. În total, au rămas blocate trei autoturisme.

După o ploaie torențială, a crescut nivelul apei pe Valea Râului Cernat, plus că drumul forestier a fost acoperit în multe perimetre de aluviunile scurse de pe versanți.

La fața locului au acționat, în final, doar angajații SVSU Nucșoara, care au reușit să degajeze drumul cu ajutorul unui buldoexcavator.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Colecționarii de păpuși de porțelan din România se întâlnesc la Bughea de Sus, județul Argeș

Publicat

pe

Sâmbătă – 25 septembrie 2021, colecționarii de păpuși de porțelan din România și-au dat întâlnire, începând cu ora 11:00, în „Satul poveștilor” de la Bughea de Sus, județul Argeș (Strada Fîntîneru, nr. 697).

„Va fi amenajată o expoziție cu vânzare și vor fi discutate probleme specifice acestui domeniu. Menționăm faptul că în Căsuța Păpușilor din SATUL POVEȘTILOR se află peste 1.000 de păpuși de porțelan (colecția Victor Mihalache).

Casa (tradițională musceleană) are peste 130 de ani și găzduiește colecția de păpuși din 1 mai 2021. Intrarea este liberă”, se precizează într-un comunicat remis de organizatori.

Citește în continuare

Argeș

Argeșean dat dispărut a fost găsit teafăr

Publicat

pe

Polițiștii din Argeș au fost sesizați, sâmbătă – 18 septembrie, cu privire la faptul că, în ziua precedentă, un bărbat de 44 de ani, din Buzoiești, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Buzoești, fără a mai reveni la domiciliu.

Polițiștii au stabilit că acesta a fost văzut pe teritoriul comunelor Buzoești, Recea, Izvoru și Popești. Ultima dată, bărbatul a fost observat în noaptea de 17 spre 18 septembrie, mergând cu atelajul în comuna Izvoru, spre comuna Recea. Ulterior, în ziua de 18 septembrie, căruța cu calul au fost găsite pe un teren viran din localitatea Recea.

„Au fost efectuate căutări cu efective extinse, de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești, polițiștii Biroului Urmăriți din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și o echipă canină din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, alături de aceștia participând și jandarmi, pompieri, voluntari, membri ai asociației Rescue4x4, precum și cetățeni și reprezentanți ai autorităților locale. Din fericire, în urma căutărilor, bărbatul a fost găsit, fiind în afara oricărui pericol. Mulțumim tuturor participanților pentru sprijinul oferit!”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Argeș.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT