Connect with us

Dâmboviţa

Țuțuianu, pregătit să contracareze loviturile foștilor colegi din PSD

Publicat

pe

Senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PRO România Dâmboviţa, este decis să-şi apere până la capăt partidul pe care îl reprezintă acum, chiar dacă a militat peste 20 de ani în rândurile social-democraţiei. Liderul PRO România Dâmboviţa a transmis către foştii săi colegi din PSD Dâmboviţa, ieri – 25 iunie, în cadrul unei conferinţe de presă, un avertisment destul de serios. I-a rugat pe foştii săi coechipieri politici, mulţi dintre ei într-o altă vreme chiar buni prieteni, să renunţe la timorarea mebrilor PRO România din localităţile pe care le conduc.

A mărturisit senatorul Țuțuianu că social-democraţii ar face presiuni extraordinare asupra unor candidaţi pentru funcţiile de primari şi consileri locali din partea PRO România. A precizat acesta că ar fi vorba despre şase primari PSD care ar recurge la astfel de manevre de intimidare. Deocamdată nu i-a nominalizat. Li s-a sugerat pe faţă reprezentanților PRO România că ar fi mai bine dacă s-ar retrage din competiţia electorală, altfel vor trece la represalii. Exisă şi situaţii în care consilieri locali în exerciţiu, ba chiar şi viceprimari, spune Ţuţuianu, au fost sfătuiţi să renunţe la PRO România, altfel îşi vor pierde funcţiile.

„Le spun că, potrivit legii, eliberarea din funcţie a viceprimarului nu se poate face în ultimele şase luni ale mandatului Consiliului Local. Pierderea calităţii de membru al partidului politic poate conduce la încetarea unui mandat de consilier local, dar numai după ce această decizie internă este validată printr-o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă. Toţi consilierii locali şi viceprimarii care au aderat la PRO România vor rămâne pe funcţii. Departamentul Juridic din cadrul partidului nostru le va acorda asistenţa necesară”, a declarat preşedintele PRO România Dâmboviţa.

Dâmboviţa

Biserica străbună, mereu alături de cei neajutorați și loviți de soartă

Publicat

pe

Solidaritatea și sprijinirea celor aflați în nevoi sunt două misiuni pe care reprezentanții Arhiepiscopiei Târgoviștei le îndeplinesc cu căldură și cu inimile deschise. Ieri,  Centrul Social de tip familial „Sf. Ierarh Nicolae” din Târgoviște a primit produse de curățenie și igienă din partea parohiilor Căprioru, Tătărani, Teiș și Sf. Nicolae Andronești.

„Această activitate filantropică continuă proiectul de sprijinire săptămânală a instituțiilor sociale din județul Dâmbovița, inaugurat de Înaltpreasfințitul Părinte și Mitropolit Nifon”, se precizează într-un comunicat transmis de Arhiepiscopia Târgoviștei.

Citește în continuare

Dâmboviţa

A răsturnat autoutilitara într-un șanț

Publicat

pe

În această dimineață, pe DJ 712, între localitățile Vulcana Băi și Vulcana Pandele, s-a produs un accident de circulație soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Numitul G.C., de 23 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară Iveco, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanț.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT