Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Restricții furnizare apă potabilă în județul Dâmbovița

Publicat

pe

Foto arhivă

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA aduce la cunostinţă utilizatorilor serviciilor de alimentare cu apă că, din cauza reducerii constante a debitelor de apă ale sursei cauzată de condiţiile meteo şi de creşterea consumului, a fost nevoită să restricţioneze furnizarea apei potabile în urmatoarele localităţi, după cum urmează:

– în comuna Dragodana: programul de funcţionare a apei potabile este următorul: zilnic, în intervalele orare 05:00 – 08:00 si 18:00-21:00;

– începand cu data de 01.07.2020 programul de furnizare a apei potabile în comuna Iedera este următorul:
– între orele 06:00-08:00 şi 18:00-20:00 – se furnizează apă întregii comune;
– între orele 06:00-20:00 – se furnizează apă în satele: Ruda Mare, Ruda Mică; Iedera de Jos, Iedera de Sus. Furnizarea apei va fi oprită in satele: Ciocoieşti, Colibaşi, Poiana Ruzii, strada Lunca;
– între orele 20:00-08:00 – se furnizează apă în satele: : Ruda Mare, Ruda Mică, Ciocoieşti, Colibaşi, Poiana Ruzii, strada Lunca şi va fi oprită în satele: Iedera de Jos, Iedera de Sus;

În data de 02.07.2020 de la ora 8:00 se va funcţiona după următorul program:
– între orele 08:00 – 20:00 – se furnizează apă în satele: Iedera de Jos, Iedera de Sus , iar apa va fi oprită în satele: Ruda Mare, Ruda Mica.

Programul se va repeta ciclic, in aceeasi formula pe cele trei grupuri de sate in zilele urmatoare.

– începând cu data de 01.07.2020, programul de furnizare a apei potabile în comuna Valea Lungă este următorul:
– între orele 06:00-08:00 si 18:00-20:00 – se furnizeaza apă întregii comune;
– între orele 06:00-20:00 – se furnizează apă în satele: Gorgota, Stubeie-Tisa, Izvorul, Cricov, Valea Lui Dan şi Şerbaneasa. Furnizarea apei va fi oprită în satele: Ogrea şi Valea Mare;
– între orele 20:00-08:00 – se furnizează apă în satele: Gorgota, Stubeie-Tisa, Izvorul, Ogrea şi Valea Mare şi va fi oprită în satele: Cricov, Valea Lui Dan şi Şerbaneasa;

În data de 02.07.2020 de la ora 8:00 se va funcţiona după următorul program:
– între orele 08:00 – 20:00 – se furnizează apă în satele: Cricov, Valea Lui Dan şi Şerbaneasa, Ogrea şi Valea Mare, apa va fi oprită în satele: Gorgota, Stubeie-Tisa şi Izvorul.

Programul se va repeta ciclic, în aceeaşi formulă pe cele trei grupuri de sate în zilele următoare.

– începând cu data de 02.07.2020, furnizarea apei în comuna Cojasca, se va face in intervalul orar: 00:00-10:00 şi 16:00-24:00.

Între orele 10:00-16:00 se acumuleaza apa în rezervor.

– în comuna Şotanga sat Şotanga, începand cu data de 02.07.2020 programul de livrare este 06:00-10:00 şi 16:00-22:00.

– În funcţie de stocul de apă din rezervor programul va fi actualizat.

Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale.

Înainte de reluarea alimentării vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Vă recomandăm ca pentru o bună gestionare a resurselor de apă să utilizaţi apa potabilă distribuită prin sistemele de alimentare cu apă numai în scopul satisfacerii cu prioritate a nevoilor gospodăreşti, respectiv numai în scop potabil şi menajer.

Vă mulţumim pentru întelegere şi sprijin şi vă asigurăm de întreaga noastră implicare în gestionarea situaţiei!

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIŞTE DÂMBOVIŢA

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

PRO România vrea să pună în valoare zonele de agrement ale Târgoviștei

Publicat

pe

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, înaintează vertiginos în plan electoral și, împreună cu colaboratorii săi apropiați, cu membrii echipei sale de consilieri, aduce în fața târgoviștenilor proiecte unice, noutăți pe tărâmul socio-administrativ, vine în față cu lucruri care să contribuie pe deplin la dezvoltarea municipiului și care se pot realiza în timp util.

La ultima întâlnire cu presa, alături de Cosmin Bozieru s-a aflat omul de afaceri Adrian Piperea, Account Manager la Telekom România, candidat pentru o funcție de consilier municipal, care a prezentat un amplu și bine elaborat proiect de mobilitate urbană. Practic, reprezentanții PRO România Târgoviște vor să schimbe fața orașului. Pentru atingerea acestui deziderat au nevoie de sprijinul nemijlocit al concetățenilor, sprijin care, în prima fază, se poate manifesta prin votul și încrederea acordată.

Cosmin Bozieru și Adrian Piperea, sub egida „Educație, Infrastructură Sănătoasă, Producție Locală”, doresc să reabiliteze și să modernizeze șanțul Prisecii. De asemenea, se are în vedere reabilitarea și transformarea într-o zonă cu adevărat turistică și de agrement a binecunoscutului și emblematicului șanț al Cetății. Aleșii PRO România doresc să creeze o zonă de agrement în vecinătatea Pădurii Mierea și în jurul lacului Priseaca.

Se mai vrea amenajarea unor trasee de promenadă, piste de bicicletă și a unei zone de agrement pe o lungime de 9,8 km. Acest perimetru dedicat petrecerii timpului liber va dispune de monitorizare video, iluminat stradal inteligent, wi-fi și 24 de toalete inteligente.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Polițiștii din Dâmbovița au împușcat, în legitimă apărare, doi bărbați din Văcărești

Publicat

pe

Echipajul de poliție care a răspuns unui apel la 112, prin care un bărbat din Văcărești, județul Dâmbovița, a sesizat, în această noapte, că are un conflict cu vecinii, a fost nevoit să facă uz de armă, după ce oamenii legii s-au trezit ameninţaţi cu un obiect ascuțit.

Întrucât agresorul nu a respectat somația, unul dintre polițiști a executat foc de arma în urma căruia agresorul a fost vătămat in membrul inferior. În sprijinul bărbatului a venit fratele acestuia, care a sărit asupra politistii cu același obiect ascutit. Și de această dată, a fost utilizat armamentul din dotare, dâmbovițeanul fiind împușcat în zona abdomenului.

În urma evenimentului, cei doi bărbați și agenții de poliție au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii continuă cercetarea la fața locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!