Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PRO România a prezentat încă cinci candidaţi pentru primăriile din Dâmboviţa

Publicat

pe

La Nucet va intra în competiţia electorală cu actualul edil – Luisa Bărboiu – inginerul Vlad Coman, de 36 de ani. Reprezentantul PRO România ştie că are o misiune dificilă. Este greu să te lupţi cu un primar în funcţie de aproape 20 de ani, care are destule realizări şi tot aparatul administrativ fidelizat, plus simpatia cetăţenilor, dar a acceptat provocarea cu gândul de a face o schimbare în administraţia locală şi de a demonstra cetăţenilor că în politică există şi alternative care trebuie încercate, luate în seamă.

Ing. Vlad Coman – candidat PRO România pentru Nucet

Adrian Mihai Popescu, de 33 de ani, de profesie tot inginer, candidează la Costeştii din Vale. Este nou în politică şi decis să schimbe conducerea administrativă din Costeşti, aceiaşi de 30 de ani.

PRO România încearcă să facă un joc electoral bun şi la Gura Ocniţei, comună condusă cu mână de fier de primarul PSD Sorin Vasile Ioniţă şi unde realizările în plan socio-edilitar au curs pe bandă rulantă. Până şi senatorul Adrian Ţuţuianu a recunoscut că, la Gura Ocniţei, va fi o competiţie dificilă, dar are convingerea că profesoara Anca Dumitrescu, candidata PRO România pentru postul de primar, va face un scor frumos.

Prof. Anca Dumitrescu – candidat PRO România pentru Gura Ocniţei

La Tărtăşeşti, comună situată la o aruncătură de băţ de Capitală, un posibil viitor orăşel, după cum s-a exprimat liderul PRO România Dâmboviţa, candidează Vasile Gabriel Drăgăniţă, un om cu experienţă, inginer de meserie, trecut prin viaţă şi decis să contribuie din plin la dezvoltarea socio-economică a localităţii natale.

Un fost poliţist, doreşte să ajungă primar în comuna Valea Mare. Dorel Lungu este administratorul unei societăţii comerciale ce îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul localităţii.

Nicolae Stoica candidează la Brezoaiele. Este un tânăr gospodar, care doreşte să aducă un suflu nou într-o localitate dominată de 30 de ani, după cum s-a exprimat Adrian Ţuţuianu, de aceiaşi oameni politici.

Dâmboviţa

PRO România vrea să pună în valoare zonele de agrement ale Târgoviștei

Publicat

pe

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, înaintează vertiginos în plan electoral și, împreună cu colaboratorii săi apropiați, cu membrii echipei sale de consilieri, aduce în fața târgoviștenilor proiecte unice, noutăți pe tărâmul socio-administrativ, vine în față cu lucruri care să contribuie pe deplin la dezvoltarea municipiului și care se pot realiza în timp util.

La ultima întâlnire cu presa, alături de Cosmin Bozieru s-a aflat omul de afaceri Adrian Piperea, Account Manager la Telekom România, candidat pentru o funcție de consilier municipal, care a prezentat un amplu și bine elaborat proiect de mobilitate urbană. Practic, reprezentanții PRO România Târgoviște vor să schimbe fața orașului. Pentru atingerea acestui deziderat au nevoie de sprijinul nemijlocit al concetățenilor, sprijin care, în prima fază, se poate manifesta prin votul și încrederea acordată.

Cosmin Bozieru și Adrian Piperea, sub egida „Educație, Infrastructură Sănătoasă, Producție Locală”, doresc să reabiliteze și să modernizeze șanțul Prisecii. De asemenea, se are în vedere reabilitarea și transformarea într-o zonă cu adevărat turistică și de agrement a binecunoscutului și emblematicului șanț al Cetății. Aleșii PRO România doresc să creeze o zonă de agrement în vecinătatea Pădurii Mierea și în jurul lacului Priseaca.

Se mai vrea amenajarea unor trasee de promenadă, piste de bicicletă și a unei zone de agrement pe o lungime de 9,8 km. Acest perimetru dedicat petrecerii timpului liber va dispune de monitorizare video, iluminat stradal inteligent, wi-fi și 24 de toalete inteligente.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Polițiștii din Dâmbovița au împușcat, în legitimă apărare, doi bărbați din Văcărești

Publicat

pe

Echipajul de poliție care a răspuns unui apel la 112, prin care un bărbat din Văcărești, județul Dâmbovița, a sesizat, în această noapte, că are un conflict cu vecinii, a fost nevoit să facă uz de armă, după ce oamenii legii s-au trezit ameninţaţi cu un obiect ascuțit.

Întrucât agresorul nu a respectat somația, unul dintre polițiști a executat foc de arma în urma căruia agresorul a fost vătămat in membrul inferior. În sprijinul bărbatului a venit fratele acestuia, care a sărit asupra politistii cu același obiect ascutit. Și de această dată, a fost utilizat armamentul din dotare, dâmbovițeanul fiind împușcat în zona abdomenului.

În urma evenimentului, cei doi bărbați și agenții de poliție au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii continuă cercetarea la fața locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!