Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PNL Dâmboviţa răspunde atacurilor PSD tot printr-un comunicat de presă!

Publicat

pe

Preferăm ca războiul politic să se ducă la lumină, în faţa cetăţenilor, nu la umbra comunicatelor de presă. Ideea de a purta o bătălie sub pălăria purtătorilor de cuvânt, într-un stil rece, prins în şabloanele genului, evident acum pervertit, nu prinde la electorat, ba chiar poate crea un soi de revoltă şi dezinteres. Nu mai vorbim de faptul că această instituţie a comunicatului de presă nu trebuie dusă în derizoriu prin transformarea ei într-o zonă în care pot fi reverăsate tot soiul de lături şi refulări mai mult sau mai puţin cu caracter literar, departe de miezul politicii adevărate. Comunicatul de presă trebuie să conţină informaţii veridice, excepţionale, lucruri deosebite, cu valoare de informaţie, esenţa unui fapt, a unei activităţi. Dacă aducem comunicatul de presă la stadiul de ceartă peste gard, de instrument al ţăţismelor nu am făcut nimic. Pierdem cu toţii!

După comunicatul transmis de PSD în care liberalii dâmboviţeni erau asemuiţi cu nişte „mimoze”, evident trebuia să vină replica PNL, de fapt, răspunsul la cele afirmate acolo. Îl publicăm, fiindcă așa nu se pare normal, dar revin şi fac un apel la politicieni: nu transformaţi comunicatul de presă într-un element banal de răfuială la umbra nevederii! Este valabil pentru toate partidele politice.

„Cantonându-se în cunoscuta retorică găunoasă, PSD Dâmbovița, prin vocea purtătorului său de cuvânt, emite comunicate de presă rând pe rând, în care nu sunt prezentate strategiile și candidații propriului partid ci, într-o logică surprinzătoare sau
doar de ei înțeleasă, își canalizează comunicarea publică pe ce „a făcut” sau „nu a făcut” PNL.

Ultimul comunicat buclucaș de presă, în nota obișnuită, împarte personajele politice în două categorii: MIMOZE și ZEUS, afirmând că reprezentanții PNL Dâmbovița se înscriu în prima categorie, iar, vezi Doamne, primarii PSD din Dâmbovița,în opoziție cu primii, ca personaj politic colectiv ar fi ZEUS.

Interesantă abordarea, asta spune totul despre ei, însă suprapunerea imaginii primarilor PSD cu cea a importantului personaj din mitologia greacă este mult mai mult decât suportă chiar și o imaginație bolnăvicioasă.

Desprinși de problemele dâmbovițenilor și iritați de lansările candidaților PNL din Dâmbovița, cele mai inteligente lucruri găsite de cuviință au fost să emită patru întrebări adresate premierului Orban și președintelui, Klaus Iohannis, întrebări care nu merită niciun efort pentru a li se răspunde, fiind rostite cu capul într-o găleată, doar de dragul ecoului său, într-un alt registru al înțelegerii, le-au spus doar ca să se audă cum vorbesc.

Neașteptând un răspuns, pentru că nu pot primi un răspuns asemenea întrebări, și-au răspuns tot ei, iar pentru eventualele lor nedumeriri îi sfătuim ca toate întrebările ce au legătură cu UNIFARM și Eugen Adrian Ionel să le adreseze fostului președinte al PSD, domnul Victor, pe numele de botez, sau pe actualul președinte al Pro România, Ponta, iar dacă tot nu vor fi lămuriți, Dragnea, Dăncilă & Company, cu siguranță îi vor lumina definitiv.

Restul comunicatului PSD este un șir de dezinformări și jigniri la adresa PNL, lucru cu care aproape ne-am obișnuit.
Dincolo de toate atacurile și dincolo de toată publicitatea negativă marca PSD, candidații PNL vor aduce în dezbaterea publică doar adevăratele nevoi ale fiecărei comunități și soluțiile lor pentru ca bunăstarea cetățeanului să nu mai fie doar iluzia pe care PSD a știut întotdeauna să o vândă în ambalaje poleite”, precizează PNL Dâmboviţa.

ADMINISTRAŢIE

Gata, târgoviștenii se pot plimba în Piața Tricolorului!

Publicat

pe

Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște a fost redată, aseară – 8 august, locuitorilor orașului după ce a fost supusă unor ample lucrări de reabilitare și modernizare, proiect în valoare de aproximativ 6 milioane de lei derulat de primărie. Vorbim despre prima investiție menită să schimbe aspectul zonei centrale a municipiului. Urmează Cinematograful Independența, Parcul Mitropoliei și Piața Revoluției – toate aflate în lucru în acest moment.

„Piața Tricolorului din municipiului este un loc care nu mai seamănă cu ceea ce era până acum… Este o investiție a administrației publice târgoviștene la care constructorul a cerut recepția. În orice caz, am luat decizia de a îndepărta gardurile pentru că foarte mulți târgovișteni își doresc să se plimbe într-un spațiu care, cred eu, este foarte plăcut.

Investiția a debutat în vara anului trecut și iată că este finalizată în proporție de 99%. Discutăm de o filadă de fântâni, de aproximativ 9000 de metri pătrați de paviment, avem acum un paviment din granit, rezistent. Referitor la acest aspect, în următoarele două-trei săptămâni urmează să facem încă o etapă importantă, este vorba de un tratament specific pentru a asigura durabilitatea în timp a pavimentului. Totodată a fost schimbat iluminatul public, s-au montat bănci, s-au refăcut spațiile verzi, toate în cadrul unei investiții care cred eu că este foarte frumoasă.

Este numai începutul unei etape de modernizare a centrului municipiului Târgoviște fără precedent. Cinematograful Independența va fi gata luna viitoare. De asemenea se lucrează la Parcul Mitropoliei, se lucrează la Piața Revoluție, alte două investiții care vizează zona centrală a municipiului Târgoviște, zonă în care nu s-a mai investit de foarte mult timp, cu excepția Pieței Mihai Viteazul, care a fost reabilitată acum aproximativ 3 ani”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

De asemenea, vor fi refacute bulevardele Mircea cel Bătrân, Regele Carol, Libertății și Independenței.

„Așadar, spre deosebire de alții, care știu numai să critice pe diferite rețele de socializare, noi demonstrăm cu fapte ceea ce facem pentru Târgoviște și pentru târgovișteni”, a mai spus edilul municipiului Târgoviște.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Directorul ADR Sud Muntenia, garant al profesionalismului primarului de la Voinești

Publicat

pe

Probabil văzând că primarul Gabriel Dănuț Sandu este atacat din toate părțile și culmea, tocmai de unii colegi din partid, care încearcă să îi strice imaginea, directorul general ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, a sărit imediat să îi ia apărarea. Și nu o face fără argumente solide. Liviu Mușat știe clar ceea ce a realizat primarul de la Voinești, câte obiective a dus la capăt și câte eforturi a depus pentru materializarea acestora.

„Dacă vreodată îmi va trece prin cap să candidez pentru vreo funcție din administrația locală, fără îndoială că, în prealabil, mi-aș petrece mult timp luând meditații de la cei mai buni din acest domeniu! Și, da, Gabriel Dănuț Sandu, primarul comunei dâmbovițene Voinești, este cu siguranță unul dintre aceștia”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Liviu Mușat, lovindu-i dur și cu mult curaj și demnitate pe cei care, în ultimul timp, contestă activitatea edilului de la Voinești, Dănuț Gabriel Sandu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!