Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primar Târgovişte, mesaj despre oamenii de cuvânt și vânzătorii de vorbe!

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a postat, astăzi – 9 iulie 2020, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în contextul organizării alegerilor locale, cel mai probabil în data de 27 septembrie, fapt care i-a determinat pe contracandidați să iasă la rampă, din păcate, cu atacuri la adresa actualei echipe administrative, nu cu un program cu care să câștige încrederea cetățenilor.

A punctat Daniel Cristian Stan că probabil defectul său este acela că a muncit mult, cu determinare și bună-credință. Și asta pentru că a vrut ca mandatul 2016-2020 să însemne cea mai puternică etapă de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște în ultimii 30 de ani, nu sloganuri false, nu minciuni stupide, nu iluzii.

În acest context, primarul Daniel Cristian Stan a mulțumit echipei care l-a ajutat să pună în practică provocarea asumată, „oameni care nu au fugit de muncă, oameni cu școală, oameni de caracter” care i-au oferit suportul necesar pentru schimbările întreprinse în oraș. În final, edilul a vorbit despre următorul pas.

„Eu sunt extrem, extrem de ambițios și nu mă opresc niciodată la un anumit punct. Cred că am făcut multe lucruri bune în Târgoviște, în acești ani, dar mai cred că putem sălta la un nivel spectaculos dacă mergem pe aceeași „rețetă”. Și, pentru asta, vreau să-mi stea alături oameni foarte buni, foarte pricepuți pe domeniile lor de pregătire, oameni care să se completeze recriproc într-o echipă de proiect. Proiectul 2020-2024.

Nu sunt nici lăudăros, nu sunt nici arogant când spun că PSD Târgoviște propune cea mai puternică echipă la nivelul municipiului. E incomparabil mai pregătită, mai experimentată, mai capabilă să garanteze proiectul de dezvoltare pe care îl propun. Incomparabil. Sunt atâtea lucruri bune întâmplate în Târgoviștea ultimilor ani, încât ar fi păcat să lăsăm orașul pe mâna unor falimentari de profesie ori trădători fără scrupule. Sau pe mâna unora care n-au condus în viața lor nici măcar o roabă. Sau pe mâna unor nerecunoscători sufocați de răutăți. Târgoviște nu e o afacere, e o comunitate, o casă, un cămin. La Primărie nu vii ca la o firmă pe care o falimentezi, lași oameni pe drumuri și-ți vezi liniștit de treabă. Administrația nu e un sediu de partid în care bei și fumezi toată ziua, nu e un cazinou!

Vor fi multe lucruri de spus în perioada următoare, dar vreau să ne focusăm pe cele pozitive. Căci, la urma urmei, fapta bună șterge vorba rea. Și orice șantier finalizat, orice construcție nouă, orice metru de asfalt proaspăt vor fi suficiente pentru a face diferența între oamenii de cuvânt și vânzătorii de vorbe.

De săptămâna viitoare vom începe prezentarea celor care fac parte din echipa PSD Târgoviște pentru Consiliul Local – proiectul 2020-2024. Îi cunosc foarte bine și garantez pentru fiecare dintre ei. Echipa aceasta va sta în prima linie a bătăliei politice din acest an. Cristian Stan va sta lângă Corneliu Ștefan și Titus Corlățean. Și, împreună, vom sta lângă oameni”, a scris primarul municipiului Târgoviște pe pagina sa de Facebook.

Dâmboviţa

Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac! Liderul PNL Dâmboviţa, despre PSD-iști

Publicat

pe

de

Scremerile lingvistice ale unui individ fără trecut și fără viitor nu merită nicio atenție! Orice replică ar primi, ar fi un câștig în planul notorietății acestui specimen al cărui nume nu îl voi pronunța întrucât nici hârtia, nici cititorii nu merită chinuiți!

Dacă PSD Dâmbovița înțelege să-și angajeze pentru comunicarea publică o asemenea trompetă care nu a depășit stadiul “Dan Diaconescu Direct”, nu este de mirare că nimeni nu va mai înțelege nimic!

Comunicatele de presă vor rămâne o formă de comunicare instituțională serioasă, motiv pentru care nu vom lua în seamă rătăcirile unui individ cu indicație de tratament greșită!

Asigur media locală și națională că mă voi dedica în continuare proiectelor care contează pentru dâmbovițeni și pentru toți românii, iar personajelor de teapa acestui individ nu le pot transmite decât compasiunea mea! Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!

Virgil GURAN
Președinte PNL Dâmbovița

Citește în continuare

ALEGERI

Consiliul Judeţean trebuie să fie prezent acolo unde cetăţeanul se confruntă cu probleme

Publicat

pe

Apariţia în spaţiul public a fostului director general RNP Romsilva şi fost vicepreşedinte şi parlamentar PSD, Ion Dumitru, poate fi considerată o ştire valoroasă, ţinând cont de faptul că, în ultimii ani, Ion Dumitru a refuzat să mai iasă în faţa jurnaliştilor, dedicându-se mai mult activităţii de profesor universitar.

Acum, Ion Dumitru testează din nou apele politicii pe care le cunoaşte destul de bine, acolo a performat şi a făcut multe lucruri bune pentru oameni, pentru comunitate, dar de pe urma cărora a avut şi de pătimit pe nedrept.

Considerând totuşi că mai are multe de spus şi că experienţa sa în materie de politică, de management eficient poate fi încă utilă mai tinerilor politicieni, societăţii, comunităţilor locale, acestui judeţ, Ion Dumitru şi-a asumat, după multă vreme, din nou, un rol politic, militând acum în ALDE. Fostul demnitar social-democrat va candida din partea partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu pentru o funcţie de consilier judeţean la Dâmboviţa.

Primul discurs cu tentă politică al lui Ion Dumitru a fost unul scurt, concis, lămuritor, plin de sintagme tăioase, cu bătaie în realitatea imediată.

„Mă bucur că mă alătur unei echipe de oameni inimoşi, de oameni tineri, oameni care nu poartă pe picioarele lor niciun fel de greutate vizavi de distrugerea judeţului Dâmboviţa.

Constat în precampanie, preocupări ale contracandidaţilor partidului ALDE legate de componenta politică, dar se neglijează dezastrul pe care l-au realizat la nivelul administraţiei locale.

Nu vreau să nominalizez nici formaţiuni politice, nici oameni, în schimb, care sunt ofertele contracandidaţilor noştri? Probabil iarăși patru ani de ceartă, aşa cum s-a întâmplat în aceşti patru ani care se epuizează acum. Luptele interne în formaţiunile politice vor ţine agenda zilnică şi nicidecum cetăţeanul.

Prin formaţiunea ALDE şi mai ales în compania colegilor care ne vom bate în această campanie pentru alegerile locale, nu vrem altceva decât să aducem cetăţeanul să poată intra în Consiliul Judeţean şi, nu în ultimul rând, Consiliul Judeţean să fie prezent acolo unde cetăţeanul se confruntă cu foarte multe probleme.

Partidul ALDE nu dispune de acumulări valorice financiare aşa cum au contracandidaţii noştri. S-ar putea ca, în următoarele zile, să riscaţi ca, atunci când ieşiţi din casă, să daţi peste protagoniştii acestei campanii care, însăşi prin dimensiunea panourilor publicitare, dovedesc că sunt în lumea lor şi nu la nivelul cetăţeanului dâmboviţean”, a precizat Ion Dumitru, candidat ALDE pentru funcţia de consilier judeţean.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!