Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Liderul PNL Târgovişte acuză PSD că provoacă diversiuni cu scopul de a prelua puterea

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte şi candidatul acestei formaţiuni pentu funcţia de primar al municipiului, a atacat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, un subiect sensibil şi la modă de când ne tot bălăcim vieţile în pandemia de coronavirus: dezinformarea şi actorii care joacă energic în această piesă distribuită la nivel european.

Conform unor rapoarte date publicităţii de Comisia Europeană şi NATO, spune liderul PNL Târgovişte, la baza diseminării informaţiilor false în spaţiul public stau actori străini, statali sau nestatali, cum ar fi China şi Rusia.

„Aceste vehicule ale dezinformării au o influenţă negativă, în sensul că periclitează combaterea pandemiei la nivelul statelor Uniunii Europeane. Printre consecinţe se numără şi impactul negativ asupra instituţiilor democratice, asupra instituţiilor statului dar şi asupra economiei europene şi finanţelor comunitare”, a precizat Aurelian Cotinescu.

Din aproape în aproape, liderul liberal a ajuns la PSD. Concluzia lui Aurelian Cotinescu este că social-democraţii vor să creeze o destabilizare la nivel guvernamental, să zădărnicească gestionarea pandemiei, cu scopul de a prelua puterea.

„Atunci când apar diverse măsuri sociale, aceste dezinformări duc la nemulţumiri care, ulterior, se transformă în nemulţumiri la adresa Guvernului. Speră PSD că, în acest mod, Guvernul poate să cadă şi ulterior PSD-ştii să preia puterea la nivel naţional. Este o strategie care, din păcate, produce foarte mult rău la nivel economic şi social”, a declarat preşedintele PNL Târgovişte.

Dâmboviţa

PRO România vrea să pună în valoare zonele de agrement ale Târgoviștei

Publicat

pe

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, înaintează vertiginos în plan electoral și, împreună cu colaboratorii săi apropiați, cu membrii echipei sale de consilieri, aduce în fața târgoviștenilor proiecte unice, noutăți pe tărâmul socio-administrativ, vine în față cu lucruri care să contribuie pe deplin la dezvoltarea municipiului și care se pot realiza în timp util.

La ultima întâlnire cu presa, alături de Cosmin Bozieru s-a aflat omul de afaceri Adrian Piperea, Account Manager la Telekom România, candidat pentru o funcție de consilier municipal, care a prezentat un amplu și bine elaborat proiect de mobilitate urbană. Practic, reprezentanții PRO România Târgoviște vor să schimbe fața orașului. Pentru atingerea acestui deziderat au nevoie de sprijinul nemijlocit al concetățenilor, sprijin care, în prima fază, se poate manifesta prin votul și încrederea acordată.

Cosmin Bozieru și Adrian Piperea, sub egida „Educație, Infrastructură Sănătoasă, Producție Locală”, doresc să reabiliteze și să modernizeze șanțul Prisecii. De asemenea, se are în vedere reabilitarea și transformarea într-o zonă cu adevărat turistică și de agrement a binecunoscutului și emblematicului șanț al Cetății. Aleșii PRO România doresc să creeze o zonă de agrement în vecinătatea Pădurii Mierea și în jurul lacului Priseaca.

Se mai vrea amenajarea unor trasee de promenadă, piste de bicicletă și a unei zone de agrement pe o lungime de 9,8 km. Acest perimetru dedicat petrecerii timpului liber va dispune de monitorizare video, iluminat stradal inteligent, wi-fi și 24 de toalete inteligente.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Polițiștii din Dâmbovița au împușcat, în legitimă apărare, doi bărbați din Văcărești

Publicat

pe

Echipajul de poliție care a răspuns unui apel la 112, prin care un bărbat din Văcărești, județul Dâmbovița, a sesizat, în această noapte, că are un conflict cu vecinii, a fost nevoit să facă uz de armă, după ce oamenii legii s-au trezit ameninţaţi cu un obiect ascuțit.

Întrucât agresorul nu a respectat somația, unul dintre polițiști a executat foc de arma în urma căruia agresorul a fost vătămat in membrul inferior. În sprijinul bărbatului a venit fratele acestuia, care a sărit asupra politistii cu același obiect ascutit. Și de această dată, a fost utilizat armamentul din dotare, dâmbovițeanul fiind împușcat în zona abdomenului.

În urma evenimentului, cei doi bărbați și agenții de poliție au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii continuă cercetarea la fața locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!