Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Liderul PNL Târgovişte acuză PSD că provoacă diversiuni cu scopul de a prelua puterea

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte şi candidatul acestei formaţiuni pentu funcţia de primar al municipiului, a atacat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, un subiect sensibil şi la modă de când ne tot bălăcim vieţile în pandemia de coronavirus: dezinformarea şi actorii care joacă energic în această piesă distribuită la nivel european.

Conform unor rapoarte date publicităţii de Comisia Europeană şi NATO, spune liderul PNL Târgovişte, la baza diseminării informaţiilor false în spaţiul public stau actori străini, statali sau nestatali, cum ar fi China şi Rusia.

„Aceste vehicule ale dezinformării au o influenţă negativă, în sensul că periclitează combaterea pandemiei la nivelul statelor Uniunii Europeane. Printre consecinţe se numără şi impactul negativ asupra instituţiilor democratice, asupra instituţiilor statului dar şi asupra economiei europene şi finanţelor comunitare”, a precizat Aurelian Cotinescu.

Din aproape în aproape, liderul liberal a ajuns la PSD. Concluzia lui Aurelian Cotinescu este că social-democraţii vor să creeze o destabilizare la nivel guvernamental, să zădărnicească gestionarea pandemiei, cu scopul de a prelua puterea.

„Atunci când apar diverse măsuri sociale, aceste dezinformări duc la nemulţumiri care, ulterior, se transformă în nemulţumiri la adresa Guvernului. Speră PSD că, în acest mod, Guvernul poate să cadă şi ulterior PSD-ştii să preia puterea la nivel naţional. Este o strategie care, din păcate, produce foarte mult rău la nivel economic şi social”, a declarat preşedintele PNL Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Radu Popa, PSD: Atacul împotriva Bisericii Ortodoxe nu este întâmplător

Publicat

pe

Radu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița și candidat pentru o funcție de deputat în Parlamentul României, este unul dintre puținii politicieni români care au luat poziție împotriva atacurilor suburbane declanșate în ultima perioadă împotriva Bisericii Ortodoxe Române. Grav este faptul că mizeriile revărsate asupra credinței străbune au venit din partea unor jurnaliști celebri, formatori de opinie, vectori de imagine. Îl numim aici pe Cristian Tudor Popescu.

„Dacă ar fi fost curios să descopere, CTP ar fi putut afla că în istoria bizantină conceptul de pelerinaj e legat de apariția și de evoluția unor boli și a unor molime, iar prin paralela făcută cu perioada comunistă, Patriarhul Daniel a urmărit să glorifice puterea Sf. Dimitrie.

În opinia mea, asistăm la o polarizare artificială a subiectului cu scopul de fragmentării atât a societății cât și a clerului. Apoi, din poziția BOR se poate observa că biserica nu se identifică cu un potențial de conflict pe acest subiect.

E un artificiu de presă folosit de niste minți odihnite pentru a câștiga celebritatea unei clipe.

Atacul nu este întâmplător, pe lângă Armata, Biserica este instițutia cu cea mai mare credibilitate din România. Asistăm la o acțiune contra unuia dintre pilonii societății, iar atacatorul dezvaluit acum este doar unul dintre vectori, lumea rezistenților la cultură, a analfabeților cultural şi religios fiind în opoziție cu lumea spirituală.

Atacurile compulsive ale lui CTP la adresa Patriarhului, numit în mod incult și agramat, ”înaltpreafericitul” arată că atacatorul discută despre o lume pe care nu o cunoaște.

Opiniile lui nu slujesc jurnalismului și nu consolidează echidistanța de care ar avea nevoie o opinie gazetărească. Dar CTP face parte dintr-o tagmă de personaje care s-au brenduit cu atacuri la adresa BOR. Așa cum, în urmă cu câțiva ani, era Remus Cernea, pe care eu l-am demolat cu câteva declarații publice.

Trebuie să observăm și că CTP nu ține seama de sensibilitatea credincioșilor și nu e prima oară când comite această eroare. Dar asta ține de cultura fiecăruia, de spațiul lecturilor comune și, în final, de cei 7 ani de acasă”, a scris Radu Popa pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Iulian Vladu, PMP: Pensiile speciale, un furt care trebuie stopat!

Publicat

pe

Liderul Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița, Iulian Vladu, este unul dintre partizanii eliminării pensiilor speciale care, an de an, supun bugetul de stat la niște eforturi considerabile. Conform calculelor unor specialiști, este nevoie anual de câteva miliarde de lei pentru plata acestor favoruri exorbitante. Și asta se întâmplă în timp ce majoritatea românilor trăiesc cu câteva sute de euro pe lună!

„Pensiile speciale sunt un furt care trebuie stopat, ca orice altă cheltuială inutilă din banul public. Sau utilă doar pentru unii… Voi susține în calitate de parlamentar acest obiectiv, precum și reducerea numărului de parlamentari la 300 pentru a eficientiza aparatul de stat și pentru a reduce costurile cu sinecuriștii și cu cei care vin doar să doarmă acolo”, a declarat zIukisn Vladu, candidat pentru un post de deputat în Parlamentului României.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!