Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Bagă coronavirusul județul Dâmbovița în carantină?

Publicat

pe

Foto arhivă

Tot mai multe surse ne informează că există riscul, din cauza înmulțirii cazurilor de coronavirus – peste 50 de infectări la suta de mii de locuitori, județul Dâmbovița să intre în carantină.

Potrivit unui raport al Institutului Național de Sănătate Publică, 44% din numărul de cazuri de COVID-19 înregistrate în ultima săptămână au apărut în București și în județele Argeș, Brașov, Prahova și Dâmbovița.

Conform aceluiași raport, unul din zece cazuri a fost înregistrat la personalul medical.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. Florin Ion

  iulie 24, 2020 at 7:25 pm

  Am fost ieri la Peles si m-am ingrozit!
  Desi nu era multa lume si ti se explica sa urmezi niste benzi si sa pastrezi distanta fata de cel din fata, parca erau chititi oamenii sa se lipeasca unul de celalalt!
  Incercam sa ma feresc de ceilalti, le vorbeam, ii rugam sa aiba rabdare!
  Am iesit rapid dupa cinci minute!
  Am renuntat chit ca intrarea e deosebit de scumpa.
  Se purta masca dar erau si multi dobitoci care isi scoteau nasurile din ea!
  Carantina scrie pe noi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Românii pot vota chiar dacă în sistemul informatic apare o alertă că au votat deja

Publicat

pe

Sursa foto: ziarmm

Biroul Electoral Central a decis să permită românilor să voteze chiar dacă în sistemul informatic apare, în momentul introducerii CNP-ului, o alertă că persoana respectivă şi-ar mai fi exprimat opţiunea la o altă secţie.

Conform procedurii adoptate, preşedintele secţiei de votare trebuie să-i aducă la cunoştinţă respectivului alegător faptul că este pasibil de fraudă la vot, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea unor drepturi.

În cazul în care persoana în cauză insistă să voteze, preşedintele secţiei de votare trebuie să sune la secţia unde apare că ar mai fi votat. Dacă este informat că în dreptul numelui alegătorului nu apare nicio semnătură, acesta este lăsat să voteze. Dacă apare vreo semnătură, persoana respectivă poate vota, dar trebuie să completeze un proces verbal, al cărui model a fost stabilit de către BEC.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concert de jazz în Peștera Ialomiței din Bucegi

Publicat

pe

Peștera Ialomiței din Bucegi va găzdui, în data de 03 octombrie 2020, între orele 11:00-17:00, un concert organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – UCIMR.

Printre artiştii prezenți se vor regăsi: Ana Galea & New Landscapes, A-C Leonte & Alex Arcuș, Sorin Zlat Band, invitat special Ovi.

Concertul face parte din proiectul „Jazz Cave Festival” şi se doreşte a fi un eveniment-pilot pentru festivalul ce va fi organizat anul viitor – se arată într-un comunicat remis de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!