Connect with us

ALEGERI

Țuțuianu: În Dâmboviţa, PRO România va încurca socotelile partidelor cu tradiție

Publicat

pe

Senatorul Adrian Ţuţuianu a venit, astăzi – 16 iulie 2020, în faţa presei, a opiniei publice dâmboviţene, cu încă o garnitură de candidaţi PRO România pentru funcţiile de primari la alegerile din 27 septembrie. Asta dacă scrutinul electoral nu va fi amânat din cauza pandemiei de coronavirus!

Pentru Mogoşani candidează Mihai Alexandru Tănase. La IL Caragiale intră în cursă Gheorghe Voican, cu gândul de a-l trimite acasă pe Adrian Năstase. Greu, dar nu imposibil.

La Cojasca, un fost militar de carieră va încerca să îl schimbe, ceea ce este deosebit de dificil, pe actualul edil PSD, Victor Gheorghe.

Pentru comuna Râul Alb candidează din partea PRO România Daniel Iubu. O bătălie electorală dură se va duce la Comişani, unde poziţia actualului edil social-democrat, Ion Bătrânu, este ameninţată de reprezentatul PRO România – Dragoş Amuza.

Adrian Ţuţuianu, preşedintele PRO România Dâmboviţa, are încredere în oamenii săi. Chiar dacă nu va câştiga câte primării şi-a propus, spune senatorul Ţuţuianu că partidul pe care îl reprezintă va face jocurile în Dâmboviţa, adică va încurca socotelile formaţiunilor cu tradiţie.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats