Connect with us

ALEGERI

Țuțuianu: În Dâmboviţa, PRO România va încurca socotelile partidelor cu tradiție

Publicat

pe

Senatorul Adrian Ţuţuianu a venit, astăzi – 16 iulie 2020, în faţa presei, a opiniei publice dâmboviţene, cu încă o garnitură de candidaţi PRO România pentru funcţiile de primari la alegerile din 27 septembrie. Asta dacă scrutinul electoral nu va fi amânat din cauza pandemiei de coronavirus!

Pentru Mogoşani candidează Mihai Alexandru Tănase. La IL Caragiale intră în cursă Gheorghe Voican, cu gândul de a-l trimite acasă pe Adrian Năstase. Greu, dar nu imposibil.

La Cojasca, un fost militar de carieră va încerca să îl schimbe, ceea ce este deosebit de dificil, pe actualul edil PSD, Victor Gheorghe.

Pentru comuna Râul Alb candidează din partea PRO România Daniel Iubu. O bătălie electorală dură se va duce la Comişani, unde poziţia actualului edil social-democrat, Ion Bătrânu, este ameninţată de reprezentatul PRO România – Dragoş Amuza.

Adrian Ţuţuianu, preşedintele PRO România Dâmboviţa, are încredere în oamenii săi. Chiar dacă nu va câştiga câte primării şi-a propus, spune senatorul Ţuţuianu că partidul pe care îl reprezintă va face jocurile în Dâmboviţa, adică va încurca socotelile formaţiunilor cu tradiţie.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul primar de la Titu, Ilie Dinu, intră în lupta electorală din partea AUR

Publicat

pe

Candidat surprinză la alegerile locale în Titu! Ilie Dinu, fostul primar al orașului, va intra în competiție pentru ocuparea funcției de edil din partea AUR.

Astăzi – 11 aprilie 2024, Ilie Dinu a fost prezent la conferința de presă organizată de AUR Dâmbovița, pentru a-și face cunoscută candidatura.

Dinu care, cu ani în urmă, a reprezentat PDL-ul, nu a vorbit mult. Părea clar copleșit de emoție. A spus doar că vrea să revină în fruntea comunității, pentru a continua ceea ce a lăsat în 2012.

De precizat că Ilie Dinu, după ce a pierdut alegerile în fața actualului primar – Traian Niculae, s-a retras din viața publică și politică, dedicându-se afacerilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Așa ceva! A fost trimis să-și monteze cortul electoral în fața porții!

Publicat

pe

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Comișani, USR-istul Alexandru Chiriță, este clar un „ghimpe” în coasta actualului edil, Ion Bătrânu, pe care „nu-l slăbește din ochi” de luni bune, după cum reiese din postările video de pe Facebook.

Prin urmare, când s-a ivit ocazia, primarul nu a stat pe gânduri și a lovit la rândul său. L-a trimis pe Chiriță să-și monteze cortul pentru strângerea semnăturilor de susținere fix în fața gospodăriei. Sincer, edilul ar fi putut chiar mai bine de atât! Ar fi putut să-i trimită un contracandidat în fața porții, nu?

„Pentru că am solicitat montarea unui cort pentru strângerea de semnături într-o zonă centrală, administrația locală Comișani a considerat că mă ia la „mișto” și mi-a propus să îmi montez un astfel de cort în fața locuinței. Zis și făcut! Niciun tertip nu mă poate intimida. Mulțumesc, Daniel Blaga (nota redacției: deputat de Dâmbovița), pentru sustinere”, a scris candidatul Alexandru Chiriță pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite