Connect with us

ANUNŢURI

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, ANUNȚ PUBLIC 2 solicitare aviz de mediu

Publicat

pe

Subscrisa S.C. COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIŞTE DÂMBOVIŢA S.A., titular al planului / programului: PUZ „Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dâmboviţa, în perioada 2014-2020 Surse de apă, rezervoare, stații de clorinare, stații pompare, aducțiuni pentru Hulubești, Gura Foii, Dragodana, Mogoșani, Mătăsaru, Crângurile, Petrești, Morteni, Vișina, Ludești”, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a avizului de mediu pentru planul / programul menționat și declanșarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului / programului poate fi consultată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmboviţa, din localitatea Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr. 1, jud. Dâmbovița, de luni până joi între orele 09:00 11:00.

Observații, comentarii și sugestii se primesc în scris la APM Dâmbovița, în termen de 18 zile de la data publicării anunțului.

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIŞTE DÂMBOVIŢA – UNITATEA DE IMPLEMENTARE A PROIECTULUI POIM

ANUNŢURI

Primăria Gura Șuții: Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Publicat

pe

de

UAT COMUNA GURA ȘUȚII anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului; nu se supune evaluarii adecvate; nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Construire și dotare sală de sport în comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în comuna Gura Șuții, sat Gura Șuții , str. Oborului nr. FN, județul Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii / observaţii, la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ANUNŢURI

Anunț de mediu Balastiera Nedelea SRL

Publicat

pe

de

Balastiera Nedelea SRL, cu sediul în comuna Potlogi, sat Românești, județul Dâmbovița, anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, pentru proiectul „Realizare lacuri de agrement cu exploatarea agregatelor minerale”, propus a fi amplasat în comuna Potlogi, sat Românești, T50/3: P2, P3, P4, P6, P7, P8, P9, P10, PII, P12, P13, P15, P16, P18, P19, P21, P22, P23, P24, P26 – nr. cadastral 79807 Potlogi și T50/4: P5, P6, P7, P8, P9, P10, PII, P12, P13, P14, P15, PI6, P17, P18, P20, P21, P22, P23, P24, P25, P26, P27, P28, P29, P29/1, P30 – nr. cadastral 79804 Potlogi, județul Dâmbovita.

Tipul deciziei posibile luate de A.P.M. Dâmbovita poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu. Documentația supusă dezbaterii (raportul privind impactul asupra mediului) este afișată pe site-ul APM Dâmbovita http://www.anpm.ro/ro/web/apm-dâmbovita.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la sediul Primăriei Potlogi, în data de 31.10.2022, începând cu orele 15:00.
Observațiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris (în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului), la adresa de email: office@apmdb.anpm.ro sau la sediul APM Dâmbovița, din municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița, până la data de 30.10.2022.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT