Connect with us

SOCIAL

Împreună îi putem reda zâmbetul acestui suflet nevinovat!

Publicat

pe

Andreea Teușan are doar 3 ani și 5 luni și copilăria ei a fost compromisă de diagnosticul cumplit pe care l-a primit acum un an și jumătate. La această vârstă, vorbim despre perioada bucuriilor, a imaginaţiei, despre o lume deschisă spre iubire și frumos, în care totul este posibil. În loc să se bucure de această perioadă frumoasă, de aproximativ un an și jumătate, micuța Andreea se luptă cu o boală grea și chinuitoare, care-i pune în pericol viața.

La vârsta de doar doi anișori, aceasta a fost diagnosticată cu epilepsie, boală cu care se luptă până în prezent, și care pare să se agraveze. Andreea suferea crize de epilepsie mai ușoare înainte, dar în ultima perioadă au început să se agraveze din ce în ce mai mult. Anul acesta, în urma unui RMN au fost depistate niște leziuni pe creierul micuței Andreea.

Din fericire, rugăciunile părinților și a celor apropiați au fost auzite și fetița a fost acceptată de o clinică din Turcia. Reprezentanții clinicii au făcut un cost estimativ, care reprezintă o sumă ireală pentru Familia Teușan. Învestigațiile inițiale de care ar avea nevoie fetița, cumulează un cost total de aproximativ 32.000 de euro. însă acesta poate crește, în funcție de rezultatele testelor și de evoluția bolii.

Donații se pot face:
Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie (Teusan) al copilului pentru care faceți donația.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

În arest pentru furt de produse alimentare

Publicat

pe

Foto arhivă

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Slobozia, județul Ialomița, a fost introdus în arest pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt.

Potrivit polițiștilor, acesta a furat, în cursul lunii iunie, bunuri alimentare în valoare de 1.000 de lei dintr-o societate comercială din oraș.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

INFO UTIL

Angajezi șomeri cu vârsta peste 45 de ani? Primești 2.250 lei lunar de la stat

Publicat

pe

Angajatorii care încadrează în muncă, pe perioadă nedeterminată, şomeri în vârstă de peste 45 de ani, înregistrați în evidențele AJOFM, primesc, timp de 12 luni, câte 2.250 lei pentru fiecare persoană angajată din această categorie, cu obligaţia menţinerii raporturilor de muncă sau de serviciu cel puţin 18 luni – ne informează AJOFM Dâmboviţa.

În acest sens, firmele trebuie să încheie o convenție cu Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în termen de 12 luni de la data angajării persoanelor cu vârsta peste 45 de ani.

Atenție! Angajatorii care, în ultimii 2 ani, au fost în raporturi de muncă sau de serviciu cu persoanele angajate nu beneficiază de subvenţie!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT