Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Târgovişte: Stadiul lucrărilor de modernizare din Piata Revoluției

Publicat

pe

Proiectul de reabilitare și modernizare a Pieței Revoluției din municipiul Târgoviște (scuarul pietonal de la Primărie până la Casa Sindicatelor, plus trotuarul până la ITM Dâmboviţa) respectă termenul de execuție din contract, ba chiar ar putea fi finalizat mai devreme – a declarat, astăzi, primarul Daniel Cristian Stan, după vizita la fața locului. Investiția, în valoare de aproximativ 1,8 milioane de lei, este finanțată din bugetul local.

„Este vorba de lucrări importante, cum nu au fost niciodată realizate în Piața Revoluției din municipiul Târgoviște. Deja s-a îndepărtat pavimentul vechi și va fi montat paviment nou. De asemenea, va fi montat un mobilier urban modern, vor fi spații verzi generoase, cu peste 600 de arbori și arbuști care vor fi plantați în această zonă. Este un proiect de natură să schimbe și această zonă din partea centrală a orașului nostru. În paralel, se derulează lucrări importante la Parcul Mitropoliei. De asemenea, Piața Tricolorului este aproape de finalizare, este vorba de câteva zile până când acolo vom avea gata prima investiție importantă din ultimii ani pe zona centrală a orașului nostru.

Toată zona centrală a municipiului Târgoviște va fi reabilitată, dar nu doar zona centrală. Sunt lucrări care se derulează, spre exemplu, acum în Cartierul Matei Basarab sau Micro II. Deja, am finalizat o primă etapă, o parcare cu peste 100 de locuri. Urmează să finalizăm tot cartierul și, încet-încet, să terminăm și acest program de reabilitare a cartierelor, astfel încât să oferim condiții bune, locuri de parcare, iluminat public eficient. 

De asemenea, aș mai menționa și că avem în lucru acum și sunt demersurile în plină desfășurare și pentru parcarea cu peste 1000 de locuri pe care vrem să o realizăm în incinta UPET și pentru exproprierea drumului, astfel încât să asigurăm o arteră nouă, care să facă legătura între Bulevardul Independenței și bulevardul IC Brătianu, prin zona străzii Neagoe Basarab. Sigur, toate acestea necesită un anumit timp, dar și foarte mulți bani, însă sunt lucruri importante, pe care trebuie să le facem. Cred că, încet-încet, orașul nostru se schimbă”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

17,6 milioane de lei pentru modernizare străzi din orașul Titu

Publicat

pe

Primăria Titu a obținut o finanțare de 17.654.201,95 lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru implementarea unui proiect care vizează modernizarea mai multor străzi din zona peste calea ferată – Atârnați și realizarea unui sistem de evacuare ape pluviale aferent acestora.

Sunt incluse în proiect următoarele străzi: Regiei, Mihai Eminescu, Libertății, Liniștii, Înclinată, George Enescu și Petru Groza, în lungime de 1.507 m și cu o lățime ce variază între 5,70 m și 11,50 m.

„Pe toate cele opt străzi cuprinse în proiect, se vor efectua lucrări de: modernizare a părții carosabile, amenajare trotuare, realizare accese la proprietăți, amenajare spatii verzi, realizare sistem de colectare și evacuare a apelor prin canalizare pluvială, elemente de scurgere a apelor (șanțuri pereate și rigole carosabile), siguranța circulației și amenajare a accesibilității persoanelor cu dizabilități”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT