Connect with us

Argeș

Autoturism, surprins de o viitură pe drumul spre Cabana Voina, din Argeș

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Argeș

Furtunile violente au maturat o bună parte din teritoriile țări, iar ploile torențiale au dus la producerea unor viituri care au pus în pericol viețile și gospodăriile oamenilor.

Aseară, un autoturism în care se aflau patru persoane (doi adulți și doi copii) a fost surprins de o viitură în zona Barajului Râușor, din județul Argeș. Aceștia se deplasau spre Cabana Voina când s-a pornit urgia.

Drumul pe care se aflau a fost blocat de numeroase pietre desprinse de pe versanți și de arbori uscați prăbușiți de vântul puternic. Calea de acces a fost blocată pe mai mulți kilometri.

Pentru curățarea drumului au intervenit pompierii și angajații Primăriei Lerești, cu un buldoexcavator. Din fericire, cele patru persoane surprinse în mașină de dezlănțuirea naturii au scăpat tefere.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Jandarmii au întrerupt târgul organizat în comuna Dobrești, Argeș

Publicat

pe

În cadrul acțiunilor derulate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, jandarmii din Argeș au întrerupt, ieri – 6 mai 2021, târgul organizat în centrul comunei Dobrești.

„Având în vedere că activitatea târgurilor, bâlciurilor și a talciocurilor este suspendată, comercianții au fost sancționați cu 4 amenzi în valoare de 8000 de lei și 5 avertismente, iar târgul a fost întrerupt”, se precizează într-un comunicat remis de IJJ Argeș.

Tot ieri, jandarmii din Argeș au depistat, la sediul Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Pitești, doi bărbați, din Sălătrucu și Merișani, care ar fi trebuit să fie în carantină la domiciliu, ca urmare a faptului că s-au întors din străinătate. Ambii au fost sancționați contravențional. De asemenea, a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică.

Citește în continuare

Argeș

O autocisternă a luat foc pe A1, București-Pitești

Publicat

pe

O autocisternă încărcată cu 30 de tone de benzină și motorină a luat foc, în această dimineață, pe Autostrada București-Pitești, la kilometrul 97. Șoferul a reușit să se evacueze.

Potrivit ISU Argeș, focul a pornit ca urmare a producerii de scântei mecanice. Au ars trei anvelope și instalația electrică de încărcare a cisternei. Nu a existat risc de explozie.

Pompierii au intervenit la fața locului cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și unul CBRN (specializat pe accidente chimice, biologice, radiologice și nucleare).

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT