Connect with us

ALEGERI

Claudiu Cezar Popescu are experiența necesară să schimbe în bine orașul Găești

Publicat

pe

Astăzi, la Găeşti, în cadrul unei întâlniri care se va desfăşura în Parcul Central, respectându-se toate măsurile de protecţie şi de distanţare socială, PSD Dâmboviţa îşi va lansa candidatul pentru postul de primar al oraşului. A fost desemnat să intre în bătălia electorală directorul Centrului Regional AFIR Sud Muntenia, Claudiu Cezar Popescu.

„Este cel care va schimba în bine orașul Găești, iar pentru acest lucru are toată susținerea mea. Experiența ca director al AFIR îl face pe viitorul primar al orașului Găești, Claudiu Cezar Popescu, un partener extrem de valoros având în vedere master planul pe care, alături de echipă, îl propun dâmbovițenilor din postura de candidat al PSD Dâmboviţa, la președinția Consiliului Judeţean.

Investițiile prevăzute de echipa PSD pentru Găești, proiectele de dezvoltare a mediului de afaceri și a infrastructurii din zonă sunt doar o mică parte a master planului în care zona Găești are un rol foarte important.

Sunt alături de găeșteni și de Claudiu Cezar Popescu, iar alegerile din 27 septembrie vor confirma faptul că, întodeauna, proiectele mele și ale PSD Dâmboviţa au avut în centrul lor oamenii, grijile și nevoile acestora”, a subliniat liderul PSD Dâmbovița – deputatul Corneliu Ştefan, candidat pentru președinție Consiliului Județean.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT