Connect with us

ACTUALITATE

Vă îndemn să credeți cu tărie în România. Mesaj pentru elevii de 10 din Dâmbovița

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița i-a premiat, astăzi – 27 iulie, pe cei 22 absolventi de 10 din județ (20 – la Evaluarea Națională și 2 la Bacalaureat).

„Vă îndemn să credeți cu tărie în România. Nicăieri nu este mai bine ca acasă. Să avem încredere că, prin aportul nostru, al tuturor, putem face ca activitatea profesională pe care o vom desfășura să fie mai bună și să ne aducem contribuția la prosperitatea acestui județ și la prosperitatea acestei țări.

Îmi pare rău că putem să-i premiem astăzi doar pe elevii care au luat nota 10 la examenul de capacitate și la examneul de bacalaureat. În anii trecuți i-am premiat pe olimpicii din județul Dâmbovița care au luat premii la concursurile naționale. Pentru mine este un sentiment de satisfacție să văd că, de data aceasta, numărul elevilor de 10 din Județul Dâmbovița este semnificativ mare mare față de anul trecut”, a spus președintele CJ Dâmboviţa – Alexandru Oprea.

Elevii premiați sunt absolvenți ai mai multor unități școlare din Târgoviște, Titu, Pucioasa, Găești și Brezoaele.

„Regret că, din cauza măștii pe care o port nu mi se vede zâmbetul și nu-l văd nici pe al dumnevoastră; sunt sigur că el există acolo, sub mască. Nu știu de ce am impresia că el este mai pregnant la părinți decât la elevi pentru că întotdeauna părinții sunt foarte mândri de copiii lor.

 

Vă felicit pentru ceea ce faceți. Ne simțim și noi mândri, deși contribuția noastră este relativ mică la succesul dumneavoastră. În calitate de coordonatori ai sistemului educațional dâmbovițean, evident că acesta este unul dintre momentele în care realmente simțim că nu muncim degeaba.

Dragi copii, într-un sens vă invidiez pentru că, având în vedere punctul de la care porniți, nu aveți nici o limită în viitor. Vă puteți propune orice și, cu siguranță, vă veți putea atinge visul. Nu din cauză ați luat nota 10, întrucât și nota 9,95 este la fel de bună; nota 10 este mai mult un simbol; dar pentru ca ați căpătat acest simbol, îmi imaginez că veți obține tot ce veți dori în viață – fie că unul dintre voi va sta aici și va conduce județul sau va sta în locul nostru, să conducă educația la nivel județean sau chiar mai sus decât noi”, a fost mesajul inspectorului școlar general Ion Sorin.

ACTUALITATE

5 clase din 5 școli din Dâmbovița au trecut la ore online

Publicat

pe

Cinci elevi și un cadru didactic din județul Dâmbovița au fost confirmați cu COVID-19, ne informează Inspectoratul Școlar.

Ca urmare a acestui fapt, activitatea față în față a fost suspendată și s-a trecut la ore online în cinci clase de la următoarele cinci unități de învățământ:
– Școala nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa
– Școala „Vasile Cârlova” Târgoviște
– Școala „Radu cel Mare” Găești
– Liceul „Constantin Brâncoveanu” Târgoviște
– Lucrul „Udrea Băleanu” Băleni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenție! Drumul dintre Lerești și Voina va fi închis în acest weekend

Publicat

pe

de

Sursa foto: Evenimentul Muscelean

Traficul rutier pe DJ 734, între Lerești și Voina, județul Argeș, va fi închis, sâmbătă și duminică, pentru organizarea celei de-a X-a ediții a competiției de automobilism ,,TROFEUL CÂMPULUNG 500”, din cadrul etapei a VII-a din Campionatul Național de Viteză în Coastă 2021, după cum urmează:

– Sâmbătă, 18 septembrie 2021, în intervalul 07:00 – 19:00;
– Duminică, 19 septembrie 2021, în intervalul 07:00 – 17:00.

„Atenționăm persoanele care au rezervare la unități de cazare aflate pe tronsonul în cauză, respectiv pensiunile din zona barajului Râușor, cu privire la faptul că trebuie să ajungă la acestea în afara intervalului menționat.

Pentru prevenirea producerii evenimentelor rutiere pe fondul condiţiilor de trafic aglomerat, recomandăm conducătorilor auto să își păstreze calmul, să nu uite de politețea rutieră, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și ale organizatorilor și să nu blocheze intersecțiile.

Pe timpul călătoriei cu autovehiculul, recomandăm şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule sau efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Celor care doresc să urmărească competiția în calitate de spectatori le recomandăm să respecte indicațiile organizatorilor și să nu se plaseze în zone cu risc de producere a unor accidente.

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe siteul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic – vă recomandăm să verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Argeș.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT