Connect with us

ALEGERI

Adrian Țuțuianu: Îi voi sta alături, umăr la umăr, lui Cosmin Bozieru

Publicat

pe

Începe cea mai importantă provocare electorală, cu miză uriașă în rezultatul final. Cosmin Bozieru a fost desemnat candidatul PRO România pentru funcția de primar al Municipiului Târgoviște.
Adrian Țuțuianu, președintele PRO România Dâmbovița, este pregătit să intre în lupta electorală alături de candidatul partidului pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște. A spus senatorul că a cântărit suficient și bine și, în final, a decis, ca lider al organizației, că Bozieru este soluția cea mai potrivită pentru a purta această bătălie grea.

„Știe administrație, a fost viceprimar și consilier local, a dus o luptă constantă pentru susținerea zonelor mai puțin dezvoltate ale municipiului. Este la curent cu toate proiectele, știe ce probleme sunt și mi-a prezentat câteva soluții de viitor foarte aplicate, detaliate și bine documentate.

Îi voi sta alături, umăr la umăr. Vom merge împreună pe stradă, în fiecare cartier al orașului, vom bate la uși, vom sta de vorbă cu târgoviștenii și le vom vorbi despre proiectul nostru. Și le vom mai vorbi despre ceva foarte important: despre CARACTER, despre cum au ajuns unii sus și au împins cu piciorul în cei care i-au ajutat. Cosmin, abia aștept să facem campanie împreună”, a scris senatorul Adrian Țuțuianu pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT