Connect with us

ACTUALITATE

Masca a devenit obligatorie și pe stradă, în județul Argeș

Publicat

pe

Autorităţile din Argeş, unul dintre judeţele din România unde numărul de infectări cu coronavirus a explodat, au luat decizia ca masca de protecţie să fie purtată, începând de mâine – 29 iulie, pe stradă şi în locurile publice sau private unde sunt adunate mai mult de două persoane.

Măsura a fost anunţată de prefectul Emanuel Soare în cadrul unei conferinţe de presă. În ultimele zile, pe teritoriul judeţului Argeş au fost raportate zilnic peste 100 de infectări cu coronavirus.

„Amenzile sunt cele prevăzute de legislația în vigoare, de la 500 de lei până la 2.00 de lei. Se vor aplica amenzile în cuantum maxim, pentru că suntem conștienți că, în acest moment, trebuie să schimbăm modul în care insistăm asupra măsurilor care trebuie respectate și asupra modului în care înțelegem că trebuie să le adoptăm. Scopul nostru este ca, din acest moment, fiecare cetățean să respecte regulile, să poarte masca și să respecte distanța fizică”, a declarat prefectul judeţului Argeş.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a mai hotărât ca programul teraselor să fie restricţionat. Patronii acestora vor fi nevoiţi ca, în cursul săptămânii, să închidă la ora 22:00, iar în week-end la ora 23:00.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT