Connect with us

ALEGERI

Fostul director RNP Romsilva, candidat ALDE pentru CJ Dâmboviţa

Publicat

pe

ALDE Dâmboviţa doreşte cu orice preţ ca anul acesta să fie surpriză forte a alegerilor locale. Tocmai de aceea, liderul Ionel Petre caută soluţie după soluţie, adună în jurul său oameni valoroşi, cu notorietate şi cu vizibilitate, capabili să schimbe din mers opţiunile electoratului cantonat într-o anumită zonă politică.

Ionel Petre a reuşit să-l aducă în organizaţie şi să-l pună primul pe lista de consilieri judeţeni pe profesorul universitar dr. Ion Dumitru, fost director general al RNP Romsilva, înlăturat din prima linie a politicii şi silviculturii româneşti în urma unor manevre meschine ale cea ce se chema la vremea respectivă „statul paralel”.

Ion Dumitru a fost deputat în Parlamentul României din partea PSD şi vicepreşedinte al organizaţiei Dâmboviţa. Deocamdată, preşedintele ALDE nu a dezvăluit numele celui care va fi desemnat candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Ne-a spus doar că este vorba de o persoană cunoscută şi cu probitate morală şi profesională.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT