Connect with us

ALEGERI

Adrian Chiriţă revine la Hulubeşti! Candidează din nou la primărie!

Publicat

pe

Vă era dor de Adrian Chiriţă de la Hulubeşti? Uite că, după câţiva ani de stat pe bara politicii, revine. Chiriţă doreşte să fie din nou primar la Hulubeşti. De data asta, va fi candidatul ALDE pentru funcţia de edil al acestei comune.

Preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, l-a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă şi îl dă pe Chiriţă ca sigur câştigător al alegerilor locale de la Hulubeşti.

A spus candidatul ALDE că, în ultimii 4 ani, în comună nu s-a făcut mare lucru, mai toate proiectele au stagnat, iar cetăţenii sunt nemulţumiţi. Susţine Adrian Chiriţă că toate aceste neajunsuri i-au creat lui un culoar favorabil şi va câştiga Primăria. La finalul discursului său, destul de optimist, le-a dorit pensie liniştită actualului primar şi viceprimarului, pe care este convins că îi va trimite acasă.

O luptă dură se pare că va fi dusă şi la Cojasca. ALDE vine cu un candidat redutabil, care are curajul să se confrunte electoral cu Victor Gheorghe, actualul primar.

Petre Meltiade, candidatul ALDE, este sigur că va învinge pe 27 septembrie. Se bazează pe electoratul din satul Iazu, mai numeros decât cel din Fântânele, care îi este credincios lui Victor Gheorghe, şi mai hotărât să-l dea jos pe edilul în funcţie. Şi, pe deasupra, a mărturisit Petre Meltiade, cetăţenii din Fântânele sunt și mai puţinei acum, mulţi fiind plecaţi la muncă în străinătate. Lupta electorală la Cojasca se va da între satele Fântânele şi Iazu. Între PSD şi ALDE.

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT