Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Pucioasa: Finanțare europeană pentru grădiniță nouă și infrastructura din trei cartiere

Publicat

pe

Primăria Pucioasa a obținut finanțare europeană nerambursabilă pentru cel de-al 14-lea proiect depus. Contractul a fost semnat ieri, 30 iulie 2020, după o perioadă de 2 ani de așteptare, cât a durat evaluarea.

Proiectul este unul complex și vizează construirea unei grădinițe noi în locul actualei Grădinițe nr. 1 “Prichindel” și reabilitarea și modernizarea infrastructurii din trei cartiere: Sarmis, Aleea Ardealului și Fântânilor.

„Așteptăm, săptămânile viitoare, semnarea contractului de finanțare pentru proiectul de modernizare a Grădiniței nr. 2 și reabiltarea integrală a infrastructurii rutiere, a spațiilor verzi, a locurilor de joacă și a iluminatului din cartierul Micro 3 (Porcărie)”, spune primarul Constantin Ana.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Consiliul Judeţean Dâmboviţa premiază 1.033 de elevi olimpici

Publicat

pe

Cei 1.033 de elevi din Dâmbovița, care au obtinut rezultate bune la fazele județene ale concursurilor și olimpiadelor școlare, desfășurate în anul școlar 2019 – 2020, înainte de instituirea stării de urgență, vor fi premiați de Consiliul Județean, care a alocat, astăzi, din bugetul propriu, suma de 165.000 lei pentru această acțiune.

Precizăm că 455 de elevi s-au clasat pe locurile fruntașe la disciplinele teoretice, iar 578 au obținut performanțe la disciplinele sportive de echipă.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ședință de învestire la Gura Ocniței. „Nimic nu e imposibil, cât timp suntem împreună”

Publicat

pe

Sorin Vasile Ioniță, primarul comunei Gura Ocniței, și-a început ieri, după toate prevederile Codului Administrativ, cel de-al treilea mandat de primar al localității.

La ședința de învestire a edilului și a echipei de consilieri locali a participat Corneliu Ștefan, președintele ales al Consiliului Județean Dâmbovița, care a venit însoțit de viitorul deputat PSD de Dâmbovita, Radu Popa – vicepreședinte al PSD Dâmbovița, și de liderul Partidei Romilor Pro Europa, Tudorică Răducanu, nou ales în cadrul Consiliului Local Municipal Târgoviște.

„Sunt conștient de importanța fiecărui membru al Consiliului Local pentru fiecare decizie care are ca scop dezvoltarea comunității noastre. Alegerile locale din data de 27 septembrie au însemnat o victorie a maturității asupra amatorismului, iar asta mi-a demonstrat faptul ca ați ales să mergem împreună pe calea dezvoltării, iar acest lucru mă onorează și îmi dă sperantă că nimic nu e imposibil, atât timp cât suntem împreună”, a fost mesajul pe care l-a adresat concetățenilor săi primarul Sorin Ioniță.

Consiliului Local Gura Ocniței 2020-2024 este alcătuit din 9 aleși PSD, 5 de la PNL și 1 de la PRO România, după cum urmează:
1. Gătej Constantin (PSD)
2. Drăgoi Ovidiu-Marian (PSD)
3. Dumitru Daniel (PSD)
4. Dumitrescu Silviu (PSD)
5. Andreescu Ionuț (PSD)
6. Lungu Gheorghe (PSD)
7. Pietricică Adrian (PSD)
8. Biniuc Vasile (PSD)
9. Micu Sergiu-Vasile (PSD), urmează să fie validat
10. Niță Mihai (PNL)
11. Lambă Gheorghe (PNL)
12. Milescu Nicolae Daniel (PNL)
13. Rizea Ion Florin (PNL)
14. Simion Emil Mihai (PNL)
15. Dumitrescu Anca (PRO România)

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!