Conectați-vă cu noi

Prahova

Șase turiști, rămași blocați pe Valea Doftanei

Publicat

pe

Sursa foto: telegrama.ro

Mai mulți turiști care s-au rătăcit pe Valea Doftanei, în zona Barajului Paltinu, au fost salvați aseară de militarii jandarmi prahoveni. Cei șase bucureșteni, împreună cu conducătorul grupului, s-au aventurat încă de ziua în această zonă, considerată fi una dificilă pentru turiștii de rând.

Prinși de întuneric, s-au dezorientat și nu au mai știut pe unde să o apuce. Liderul grupului, de fel din Breaza, a hotărât că cel mai nimerit ar fi să coboare pe coardă pentru a putea ieși pe drumul de legătură spre baraj. Acesta, cu siguranță mai antrenat, a reușit să coboare. Ceilalți, panicați, nu. În atare condiții, conducătorul grupului a sunat după ajutor.

La fața locului s-a deplasat rapid o echipă alcătuită din patru jandarmi bine pregătiți și dotați cu cele de trebuință în astfel de situații, care au reușit să îi scoată pe turiști din impasul în care intraseră și să îi transporte la locul de cazare.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Furau produse alimentare dintr-un TIR

Publicat

pe

Sursa foto: IJJ Prahova

Aseară, jurul orei 21:45, un echipaj de jandarmi din cadrul IJJ Prahova, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe teritoriul localității Blejoi, a surprins în flagrant, în spatele Complexului Carrefour Blejoi, doi bărbați care sustrăgea marfă dintr-un TIR.

Cei doi hoți erau poziționați lângă un autotren marca Mercedes. Unul dintre ei descarcă mai multe bunuri, pe care le înmâna celuilalt care le băga într-un autoturism parcat lângă TIR.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare pentru comiterea infracțiunii de ,,furt”, în conformitate cu prevederile art. 228 cod penal. Cei doi suspecți au fost predați organelor de urmărire penală in vederea continuării cercetărilor.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prahova: 11 decese în 24 de ore, în rândul pacienților cu COVID

Publicat

pe

Foto arhivă

În Prahova, situația generată de coronavirus pare a fi una critică. În ultimele 24 de ore, în spitalele din județ, au decedat 11 oameni infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Este vorba despre șase femei și cinci bărbaţi. O victimă a COVID-19 este o tânără de 30 de ani care suferea și de alte afecțiuni. O altă victimă a coronavirusului nu avea nicio comorbiditate. Printre pacienții decedați în Prahova se mai numără o femeie în vârstă de 44 de ani, trei bărbaţi, de 50, 58 şi 64 de ani. Ceilalţi pacienţi decedaţi aveau vârste peste 70 de ani.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!