Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Marcaj rutier peste o… pisică moartă

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Zic unii că România este țara tuturor posibilităților la lucruri incredibile, greu de văzut și de intuit că s-ar mai petrec pe vreun alt meridian al globului. Faptele ieșite din comun sunt fără număr. „Doreii” sunt peste tot! Au multiple calificări și lucrează sau se fac că lucrează în diferite sfere de activitate. Atunci când își dau în petec, și se întâmplă din păcate prea des, rămânem perplex.

Zilele trecute, o imagine incredibilă a făcut vâlvă pe Facebook, locul unde fiecare își varsă ce are în suflet, prin casă, prin minte, ba mai adună și de la prieteni și vecini. O pisică moartă în mijlocul unui drum, peste al cărei trup inert era trasată banda de despărțire a celor două sensuri de mers. Doreii de la drumuri și poduri nu au mai catadicsit să ridice cadavrul bietei pisici. Au spus că nu e treaba lor să ridice animalul mort. Au trecut cu utilajul cu vopsea direct peste ea.

Întâmplarea, demnă de filmele cu proști, s-a întâmplat în județul Dolj. Primarul comunei unde s-a consumat minunea care a făcut să râdă amar o țară întreagă a spus că va cere reprezentanților de la drumuri să vină și să refacă marcajul. Șeful de la Drumuri și Poduri Craiova a promis că îi va sancționa pe muncitorii nătăfleți, care au întărit legenda că la noi se poate întâmpla orice.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Biblioteca Județeană „I.H. Rădulescu” Dâmbovița face parte din „Rețeaua Centrelor Digitale din România”

Publicat

pe

Începând din acest an, Biblioteca Județeană „I.H. Rădulescu” Dâmbovița face parte din „Rețeaua Centrelor Digitale din România”, o platformă informală, dezvoltată de Fundația EOS, care are ca scop reunirea tuturor organizațiilor ce oferă oportunități și programe de dezvoltare a competențelor digitale în rândul populației.

„Printr-o educație digitală de bază ne propunem să reducem gradul de divizare și inegalitate socială și să contribuim la creșterea calității vieții pentru cât mai multe persoane din comunitatea noastră. În acest sens, Biblioteca județeană va oferi acces la tehnologie, internet și activități de formare în sfera competențelor digitale”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Teatrul Tony Bulandra Târgoviște, programul spectacolelor din luna octombrie 2021

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT