Connect with us

ACTUALITATE

Deputat: Ministrul Anisie ar trebui să intre în pământ de rușine în fața elevilor

Publicat

pe

Claudia Gilia, deputat PSD și președintă a femeilor social-democrate din Dâmbovița, a luat poziție împotriva ministrului Educației, Monica Anisie, care improvizează ori de câte ori apare public, nefiind în stare să ofere răspunsuri clare, soluții pentru situația deplorabilă în care se află învățământul românesc, a incertitudinii și neliniștii care plutesc în rândul elevilor din România.

„În fața elevilor care cer șanse egale pentru cei mai puțin norocoși dintre ei, ministrul Anisie ar trebui să intre în pământ de rușine. O lecție extraordinară dată de o mână de tineri care nu cer ceva pentru ei, ci pentru colegii lor care nu au acces la învățământul on line. De ce doamna Anisie nu i-a întâmpinat cu apă chioară și pe elevi? De ce nu a ieșit să le spună că ea, ministrul educației, a refuzat alocarea a 6% din PIB către minister, pentru că ea nu are ce face cu banii?

L-am ascultat pe Alex Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Elevilor Bucureşti şi Ilfov: “Într-o lună începe anul şcolar şi noi nu ştim nimic despre cum se va desfăşura, iar asta induce o panică în rândul elevilor şi părinţilor, pentru că toţi vrem să ştim dacă elevii vor merge la şcoală, dacă trebuie să ne pregătim cu resurse educaţionale. Este important să ştim că în acest moment nu li se pot asigura tuturor elevilor condiţiile pentru desfăşurarea orelor în format fizic”.

Abia când ai răspunsuri clare și rapide la întrebările elevilor te poți numi ministru! Anisie nu are! Copiii României trebuie să fie prioritatea oricărei guvernări”, a declarat Claudia Gilia.

ACTUALITATE

Fiul primarului PNL de la Jegălia a fost numit șef al Gărzii Naționale de Mediu

Publicat

pe

Premierul Florin Cîțu l-a numit șef al Gărzii de Mediu pe Alexandru Lucian Vasile, președintele Organizației de Tineret a PNL Călărași, după ce l-a demis pe Octavian Berceanu, de la USRPLUS.

Alexandru Vasile este fiul primarului comunei Jegălia și a lucrat la firma înființată de tatăl său până în februarie 2020, când a primit funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.

Apoi, în martie 2021, a fost numit comisar general adjunct la Garda de Mediu, instituție pe care a ajuns acum să o conducă. Tânărul liberal a absolvit în 2012 Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Transilvania.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Program furnizare apă potabilă în comuna Bezdead, 20-23 septembrie 2021

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

În vederea refacerii stocului din bazine, furnizarea apei în comuna Bezdead se face după următorul program:

– în zilele de 20, 22.09.2021- între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între sat Magura și Primărie;
– în zilele de 21, 23.09.2021 – între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între Primărie și sat Costisata.

„Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT