Connect with us

ANUNŢURI

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, INFORMARE solicitare aviz de gospodărire a apelor

Publicat

pe

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA S.A. solicită de la Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea aviz de gospodărire a apelor pentru documentația: PUZ – PROIECT REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA, ÎN PERIOADA 2014-2020 – “Surse de apa, rezervoare stații de clorinare, stații de pompare, aducțiuni pentru Titu, Contești, Răcari, Lungulețu, Potlogi, Odobești, Ciocănești, Slobozia Moara, Produlești”.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor 107/1996, cu modificările și completările ulterioare. Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul la adresa: Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița, str. I.C. Brătianu, nr. 50 sau la tel. 0245/614403, fax 0245/611774. Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa la adresa menționată după data apariției anunțului în ziar, în termen de 7 zile.

DIRECTOR GENERAL,
Ec. Adrian Dumitru

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Anunț de mediu Consiliul Județean Dâmbovița

Publicat

pe

de

Consiliul Județean Dâmbovița anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru Proiectul „Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița, obiectiv – instalație de tratare deșeuri colectate separat și centru de aport voluntar Șotânga”, propus a fi amplasat în comuna Șotânga, județul Dâmbovița.

Informațiile referitoare la proiectul propus pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, http://apmdb.anpm.ro/ .

Observațiile publicului se primesc, în scris, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița (Calea Ialomiței nr. 1, Târgoviște, cod poștal 130142) sau, electronic, la adresa office@apmdb.anpm.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ANUNŢURI

Primăria Gura Șuții, anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Publicat

pe

de

PRIMĂRIA COMUNEI GURA ȘUȚII anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului; nu se supune evaluarii adecvate; nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modernizare drumuri de interes local în satele Gura Șuții și Speriețeni, comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în județul Dâmbovița, comuna Gura Șuții, satele Gura Șuții și Speriețeni, str. Dudului, Farmaciei, Vale, Macanizatorului, Amurgului, Spirungului, Speranței, Roibilor, Padurarilor.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii / observaţii, la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT