Connect with us

Dâmboviţa

Alianța contra democrației

Publicat

pe

Radu Popa, vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa, nu a lăsat netaxată decizia reprezentanţilor PRO România de a vota alături de partidele de dreapta în cadrul biroului electoral de circumscripţie în cazul retragerii candidatului USR PLUS din competiţa electorală. Ce-i drept, gestul celor de la PRO România este unul generator de comentarii şi care întăreşte ideea unora că Adrian Ţuţuianu joacă la răzbunare pe foştii săi colegi de partid. Aceştia mai spun că intenţia liderului judeţean PRO România ar fi aceea de a arunca în aer PSD.

„În mai multe județe din România, lideri locali cu mintea limpede dar și cu libertatea să aleagă, au construit alianțe politice, fie pe Stânga fie pe Dreapta.

Dâmbovița, un județ în care politica a fost filtrată de protocoalele SRI și de informatorii săi mascați, clasa politică a fost epurată. Așa au devenit celebrii unii care urăsc democrația, libertatea de expresie și, în general, libertățile cetățenești. Este și aceste un semn că „păcatele tinereților” rămân grele, pe vecie.

Ieri, PNL și PRO România au făcut o alianță împotriva democrației și au votat în favoarea retragerii candidatului USR, același domn necunoscut pe care liberalii l-au chemat să-l dea jos din poză. Adrian Țuțuianu nu a fost în poza din parc. Ca un semn că trădătorii se temn de lumină, el lucrează din umbră, așa cum a făcut mereu, în momentele sensibile ale politicii dâmbovițene. Rezultatul concret al acestei alianțe nu este de natură să schimbe soarta alegerilor-Pro România tot un scor periferic are iar PNL gâfâie să ajungă la 25%.

În schimb, cei care au fost mințiți sunt oamenii. Pentru că atunci când un partid asumat de centru-stânga susține demersurile electorale ale unui partid de dreapta, atunci alianța asta sulfuroasă este făcută împotriva cetățenilor. Interesele lor nu mai sunt reprezentate și devin prioritare interesele liderilor.

Țuțuianu continuă să fie un cal troian în zona stângii. Cu votul lui și al PRO România, PSD a pierdut guvernarea. Cu votul lui, PNL sfidează suferințele bătrânilor și nu crește pensiile. Tot cu votul lui, profesorilor nu li se măresc veniturile, iar copiilor le este refuzat un drept acordat de votul parlamentarilor PSD: majorarea alocațiilor.

De ieri, cei care administrează democrația în spatele PRO România și PNL au transmis același semnal: uniți-vă contra PSD. Administratorii democrației urăsc PSD. Așa a fost în 2009, când administratorii l-au întors pe Sorin Oprescu contra lui Geoană și cu cele 2% furate de Oprescu PSD a ratat, la limită, câștigarea prezidențialelor. Așa a fost când l-au arestat pe Adrian Năstase, administratorii au ordonat slugilor mazilirea politică a celei mai ascuție dintre mințile pe care le avea PSD și restul a fost o formalitate. Apoi, lupta a coborât în organizații și au fost arestați Ion Stan, Costică Niculescu, președintele PSD Argeș, și alții. Nimic nu a fost întâmplător. Administratorii democrației urăsc oamenii liberi și patrioți. Apoi au apărut Gabi Oprea și UNPR iar când aceștia au devenit rebuturi, administratorii au construit USR la Dreapta și PRO România, la Stânga.

Din acest motiv, alianța lui Țuțuianu cu PNL și USR era previzibilă. Acum două săptămâni când am spus că ei s-au întâlnit, toți au negat. Ieri au votat împreună. De astăzi, oamenii liberi și patrioți trebuie să susțină partidele și liderii care slujesc democrația. Adică interesul cetățeanului. Doar așa victoria va fi a dâmbovițenilor și nu a administratorilor democrației. Dacă ei câștigă, cetățeanul pierde”, a scris Radu Popa pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești. Vezi ordinea de zi!

Publicat

pe

de

Se convoacă în ședință ordinară, ce se va desfășura prin mijloace electronice-online, Consiliul Local Voinești, pe data de 28.10.2021, ora 09:00.

Dispoziția de convocare împreună cu materialele aferente proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi vor fi transmise consilierilor locali în format electronic.

Consilierii locali pot formula și transmite electronic amendamente asupra proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi pe adresa de e-mail: consiliullocalvoinesti@yahoo.com (Secretar General)

Ordinea de zi este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2021;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației fazele DALI si PT, a indicatorilor tehnico-economici si a cofinanțării din partea Consiliului Local Voinești pentru obiectivul “Modernizare prin creșterea eficientei energetice a sediului SPCLEP Voinești si Politie Locala, comuna Voinești, județul Dâmbovița „prin Administrația Fondului de Mediu, Programul privind creșterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in clădirile publice;
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație speciala de salubrizare pentru solicitările depuse la Primaria Voinești, conform anexelor emise de ADI „Management integrat al deșeurilor in județul Dâmbovița” cu nr.9328/21.10.2021 pentru luna noiembrie 2021;
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetare trimestrul III 2021;
5. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local Voinești in Comisia pentru Evaluarea si Asigurarea Calității din cadrul Liceului Tehnologic Voinești pentru anul școlar 2021-2022;
6. Diverse.

PRIMAR,
Sandu Gabriel Dănuț

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Orașul Pucioasa va avea o superbă zonă de agrement în Lunca Ialomiței

Publicat

pe

Primăria Pucioasa implementează cu fonduri europene nerambursabile un proiect care vizează amenajarea unei superbe zone de agrement în Lunca Ialomiței. Vor fi construite aici terenuri de fotbal și tenis cu nocturnă, bazine de înot cu tobogane, locuri de joacă, zone de fitness, foișoare cu grătare, o pistă de skateboard, o pistă de biciclete, un perimetru pentru plimbat animalele de companie, precum șii un patinoar care va funcționa pe timpul iernii.

Săptămâna aceasta, primarul Constantin Ana a postat pe pagina sa de Facebook fotografii de pe șantier, cu precizarea că în vara anului viitor zona de agrement din Lunca Ialomiței va fi pusă la dispoziția locuitorilor orașului Pucioasa. Bine, la cât de frumoasă va fi, suntem convinși că și alți dâmbovițeni vor alege să-și petreacă timpul liber la Pucioasa!

„Zona de agrement din Lunca Ialomiței este al doilea proiect al nostru care pune în valoare râul Ialomița și terenurile de pe malurile sale, acestea fiind singurele zone care mai permit o dezvoltare consistentă și predictibilă a orașului nostru!

Astăzi, constructorul ne-a aratat primele fotografii ale toboganelor contractate. Mie mi se pare că arată foarte bine!

Încet-încet, ca să nu spun pas cu pas, căci nu mai sună deloc bine, construim motive pentru ca cetățenii noștri să rămână în oraș, iar pentru cei din afara orașului construim motive să ne viziteze!”, a scris Costi Ana pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT