Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Implică-te! Colectă suplimentară de sânge, organizată la Târgoviște

Publicat

pe

Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița va organiza, sâmbătă – 29 august 2020, activități suplimentare de colectare de sânge, la sediul centrului din Bulevardul I.C. Brătianu nr 4.

Condițiile în care puteți deveni donator de sânge:

– să aveți o stare bună de sănătate fizică și psihică;

– vârsta cuprinsă între 18-60 de ani, greutate peste 50 kg fete și peste 60 kg băieți;

– să nu fiți sub influența niciunui medicament, să nu consumați alcool cu 24 de ore înainte de donare,nu fumați cu o ora înainte de donare.

– fără un istoric personal de boli cronice, infecto-contagioase sau psihice, fără intervenții chirurgicale, tatuaje sau extracții dentare recente;

– la 28 de zile după revenirea în țară sau de la contactul cu o persoană Covid-19 pozitivă sau aflată în izolare /carantină;

Înainte de donare se recomandă un mic dejun sărac în grăsimi, hidratare suficientă, o stare de spirit bună!

Beneficiile donării:

– o stare de bine la gândul că gestul vostru a salvat vieți;

– 7 tichete de masă;

– un voucher de la Rompetrol care vă așteaptă în benzinăriile lor cu o gustare și o băutură, pentru un plus de energie care să vă alimenteze pofta pentru fapte bune!

Pentru întrebări apelați la numărul de telefon 0245.210.913.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT