Connect with us

ALEGERI

Părerea găeștenilor va conta dacă-l aleg primar pe Claudiu Cezar Popescu

Publicat

pe

Claudiu Popescu, candidatul PSD pentru funcţia de primar la Găeşti, a remarcat, în cadrul deselor întâlniri pe care le-a avut cu locuitorii orașului în această perioadă de precampanie electorală, că există mari deficienţe în relaţia dintre Primărie şi cetăţean. Comunicarea dintre autorităţi şi găeşteni este aproape inexistentă. Edililor locali se pare că le place să facă numai ceea ce vor şi, pe deasupra, au o părere foarte bună despre ceea ce întreprind. Părerea oamenilor contează mai puţin.

Pentru a pune capăt acestui neajuns, Claudiu Cezar Popescu va implementa și promova o serie de proiecte care să ducă la transparentizarea actului administrativ, la o mai bună comunicare cu cetăţenii, la rezolvarea cu prioritate a problemelor cu care se confruntă membrii comunităţii.

Propuneri ale candidatului PSD pentru funcția de primar al orașului Găești – Claudiu Cezar Popescu:

– Realizarea unui audit extern pentru identificarea problemelor existente în administrația locală, verificarea modului în care au fost folosite fondurile publice și dispunerea de măsuri necesare pentru remedierea problemelor.

– Derularea transparentă a ședințelor de Consiliu local.

– Publicarea transparentă pe platforma digitală unică, a tuturor cheltuielilor efectuate de Primărie, pentru a fi cunoscute la nivelul cetățenilor.

– Consultarea cu cetățenii va fi disponibilă permanent, astfel încât oportunitatea și necesitatea executării unor obiective de investiții / reparații să se facă cu conformitate reală cu intențiile cetățenilor.

– Realizarea unor sondaje publice periodice, pentru identificarea în timp util a problemelor majore ale orașului.

Claudiu Cezar Popescu va prezenta, în zilele care urmează, principalele idei privind dezvoltarea forței de muncă și încurajarea mediului antreprenorial în orașul Găești.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT