Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Radu Popa, vicepreședinte PSD Dâmboviţa: Fiecare paradis are șarpele său!

Publicat

pe

Aşa cum ne-a obişnuit, Radu Popa, vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa şi cu siguranţă unul dintre candidaţii importanţi pentru parlamentarele din iarnă, provocă frisoane unora, iar altora, să spunem celor mai mulţi, le dă de gândit cu textele sale scrise cu nerv, cu verb, logică politică şi argumentaţie proaspătă, de ultim moment.Faptul că a stat mulţi ani cu arma în mână în tranşeele din prima linie ale jurnalismului românesc reprezintă un mare atuu pentru politician. Nu există probleme de comunicare, de receptare rapidă a mesajelor publice, de decodificare a acestora și redactare rapidă a unui comentariu în funcţie de situaţile apărute.

Plecând de la moţiunea de cenzură care a reprezentat ce-i drept un eşec şi pierderea câtorva feliuţe de credibilitate pentru PSD, Radu Popa a scris, pe pagina sa de Facebook, un text despre o altă faţă a situaţiei. Cum a văzut vicepreşedintele PSD Dâmboviţa că ar sta de fapt lucrurile. Cine pierde şi cine câştigă de pe urma eşecului de moment al moţiunii. Cine se bucură, cine este trist cu adevărat şi cine se face că plânge…

„Stânga a avut un prim-ministru și PSD a avut un guvern. Sigur nu a fost cel mai bun guvern, dar cu un prim-ministru în funcție, guvernul putea fi remaniat pentru ca măsurile de stânga să meargă înainte, profesorii să-şi primească salariile mărite și pensionarii să primească pensiile crescute. Cu guvernul PSD în funcție, marea familie a primarilor ar fi beneficiat de finanțarea proiectelor iar românii ar fi dus’o mai bine. Dar acest paradis a fost incendiat.

Tutuianu și Pro România, de mână cu parlamentarii lui Sorin Ion de la PNL, s-au bucurat că dărâmă guvernul. Bucuriile unor inconștienți veseli ne costă și azi. Așa a ajuns la guvernare PNL. La moțiune, Corneliu Ștefan și parlamentarii PSD au încercat să repare dezastrul. Din păcate, nu au reușit. Vor încerca, din nou, în sesiunea parlamentară care începe. Dar când îi auziți pe Ţuţuianu și pe liberali că vorbesc despre moțiune să nu uitați de ce nu aveți pensii mărite, așa cum votaseră Corneliu Ştefan şi parlamentarii PSD. Să vă amintiți de ce primarii sunt hărțuiți. Să vă amintiți și de ce profesorilor li se refuză, cu ticăloșie, un drept pe care parlamentarii PSD l-i l-au dat, prin votul lor. Pentru că au fost niște trădători care s-au bucurat că pică guvernul PSD, prefăcându-se că nu văd că răul se îndreaptă spre masa mare a cetățenilor. Ieri și azi, Ţuţuianu și ai lui au țopăit de bucurie că a picat moțiunea. E normal, doar pentru asta au fost ei inventați politic: pentru a destructura acțiunile PSD”, a conchis Radu Popa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

A fost aprins bradul de Crăciun și iluminatul festiv la Târgoviște

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a aprins, în această seară, de Ziua Națională a României, bradul de Crăciun și iluminatul festiv de iarnă. Edilul Daniel Cristian Stan nu a vrut să renunțe la această tradiție, chiar dacă perioada grea prin care trecem, cauzată de noul coronavirus, nu a permis organizarea unei acțiuni cu publicul. Totuși, în Piața Tricolorului s-au aflat mai mulți târgovișteni, în special cei care obișnuiesc să se plimbe seară de seară prin centrul orașului.

„Le urez târgoviștenilor să fie sănătoși, iar anul viitor să nu mai fim cu măști, să nu mai fim distanțați, să putem organiza acest eveniment așa cum ne dorim”, a spus edilul Daniel Cristian Stan.

Primarul municipiului Târgoviște i-a avut alături în această seară pe viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, pe city managerul Gabriel Boriga, pe preşedintele Consiliului Județean Dâmboviţa – Corneliu Ștefan, pe vicepreședinta Luciana Cristea și pe deputata Carmen Holban – fost viceprimar al Târgoviștei.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Revoltă: Suntem sfătuiți să mergem la vot, dar nu putem depune o coroană în memoria eroilor noștri!

Publicat

pe

Constantin Ana, edilul orașului Pucioasa, din județul Dâmbovița, este unul dintre puținii primari care iau poziție împotriva deciziilor proaste venite de sus, pe cale administrativă sau politică. Constantin Ana nu s-a sfiit să-și critice public șefii pe linie de partid. La fel a procedat și când a fost vorba despre miniștri neperformanți sau despre funcționari din diferite instituții de stat.

Astăzi, Costi Ana și-a arătat mâhnirea față de decizia guvernanților de a interzice organizarea de acțiuni publice pentru marcarea Zilei Naționale a României în orașe și comune, cu excepția municipiilor reședință de județ, sub motivația prevenirii răspândirii noului coronavirus. Măsura este într-adevăr una controversată din moment ce sunt permise diferite alte activități. Pur și simplu, nu ai cum să nu te întrebi de ce ne-au confiscat ai noștri conducători Ziua Națională?

„Avem voie să organizăm manifestări la care participă sute de persoane atunci când, spre exemplu, premierul face o vizită în județ, dar nu avem voie să organizăm nicio manifestare de Ziua Națională în orașe sau în comune!

Avem voie să facem campanie electorală, dar nu putem să facem o slujbă creștinească la Monumentul Eroilor, spre exemplu!

Avem voie, ba chiar suntem sfătuiți, să mergem la vot, dar nu putem aprinde o lumânare sau depune o coroană în memoria eroilor noștri, într-o ceremonie creștină!

Vreau să le aduc aminte guvernanților că țara asta, neamul nostru, au supraviețuit și datorită modului în care ne-am respectat trecutul, datorită modului în care ne-am prețuit și cinstit înaintașii! Această legătură nu poate, nu are voie să fie ruptă, pentru niciun motiv pe lumea aceasta!

1 Decembrie este un moment istoric, un moment unic! Un moment în care, copleșiți de emoție, realizăm mai mult ca oricând cine suntem și care este rolul nostru în această lume! Noi suntem români! Și pentru mine nu este mândrie mai mare pe pământul acesta!

Nu o să îndemn niciodată pe nimeni să nesocotească legea! Dar parcă este prea mult! Mult prea mult pentru această zi sfântă! Așa că, eu voi merge astăzi la Monumentul Eroilor pentru a face un gest creștinesc, acela de a depune o coroană în cinstea eroilor noștri, cu speranța că nu o să fiu singurul!

La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români! Dumnezeu să ne ocrotească!”, a scris Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!