Connect with us

ALEGERI

Marcel Ciolacu are încredere deplină în liderii PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Astăzi – 16 septembrie 2020, greii social-democraţiei din România s-au aflat în județul Dâmboviţa. Faptul că liderul Marcel Ciolacu, secretarul general – Paul Stănescu şi preşedintele Consiliului Naţional PSD – Vasile Dâncu au vrut ca, în plină campanie electorală pentru alegerile locale, să se afle în Dâmbovița reprezintă o bilă albă pentru staff-ul de conducere al organizaţiei PSD Dâmboviţa, o recunoaştere a muncii lor, a abnegaţiei de a lupta pentru acest judeţ. Corneliu Ştefan, Titus Corlăţean şi Cristian Daniel Stan îşi văd astfel întărită şi confirmată încă o dată poziţia de lideri, de buni organizatori şi politicieni dedicaţi judeţului Dâmboviţa.

Mai marii PSD s-au întâlnit cu primarii social-democraţi din judeţ, cu candidaţii pentru alegerile locale, cu membrii şi simpatizanţii acestui partid. Discuţiile, libere, oneste, fără bariere, de pe poziţii aproape egale, au vizat administraţia publică locală, problemele oamenilor, noua abordare pe care ar trebui să o pună în practică PSD în relaţia cu cetăţenii, bazată acum pe elemente noi de comunicare, de realizare şi diseminare a mesajului electoral sau politic în spaţiul public.

 

MarcelCiolacu, în intervenţia sa în faţa presei, a spus că este mulţumit de conducerea actuală a PSD Dâmboviţa, care a reuşit să ţină organizaţia întreagă, unită, deschisă şi, mai ales, să impună un alt stil de relaţionare şi conlucrare în plan intern, dar și cu cetăţenii judeţului. Concluzia lui Marcel Ciolacu a fost că o echipă tânără cum este la Dâmboviţa, cu experienţă administrativă, politică şi parlamentară, a reuşit să creeze o organizaţie solidă, închegată şi determinată să câştige, atât alegerile locale cât şi pe cele parlamentare.

Marcel Ciolacu a mulţumit şi parlamentarilor dâmboviţeni, Claudia Gilia, Carmen Holban şi Marian Ţachianu, care au rămas alături de PSD şi vor rămâne până la capăt fiindcă, a spus liderul social-democrat, mai sunt multe de făcut în Parlament, multe legi de trecut, inclusiv rectificarea bugetară prin care PSD vrea să oblige Guvernul Orban să ţină cont de problemele ţării, respectiv să mărească pensiile nu cu 14%, ci cu 40% cât este normal şi să majoreze alocaţiile copiilor. Mulţumiri i-a adus liderul PSD şi lui Alexandru Oprea, încă preşedintele Consiliului Judeţean care, aşa după cum s-a exprimat Ciolacu, a avut înţelepciunea de a rămâne alături de echipa PSD şi de a construi împreună.

Marcel Ciolacu a aflat, cu stupoare, că liberalii, printr-un gest nefiresc, antipopular, antidemocratic, i-au sfidat pe cetăţenii judeţului Dâmboviţa, pe locuitorii municipului Târgovişte, nealocând niciun ban oraşului reşedinţă de judeţ la ultima rectificare de buget. A spus liderul social-democrat că banii din vistieria ţării, în loc să fie folosiţi pentru problemele reale ale românilor, au fost folosiţi de liberali pentru a cumpăra primari şi parlamentari.

Profesorul Vasile Dâncu, preşedintele Consliului Naţional al PSD, un reputat sociolog, considerat acum un fel de eminenţă cenuşie a partidului, a mărturisit că a fost plăcut surprins de interacţiunea cu reprezentanţii PSD din Dâmboviţa, de problemele ridicate de primarii dâmboviţeni, care au solicitat conducerii PSD să schimbe strategia de relaţionare şi comunicare electorală şi politică. Nu mai merge cu ideile vechi, cu aceleaşi clişee, partidul trebuie să se adapteze din mers la noile cerinţe.

„Am discutat cu reprezentanţii administraţiilor locale care, pe lângă lucrurile din domeniu, au pus o serie de probleme care ţin de strategia Consiliului Naţional, de Institutul de Studii Social Democrate. Ni s-a cerut să lucrăm în viitor pentru o nouă poziţionare a partidului având în vedere şi viitoarea noastră poziţionare pentru alegerile generale. Ne-au solicitat să promovăm un mesaj mult mai agresiv la centru şi să atragem către PSD noi categorii de populaţie pe care, în general, le-am neglijat”, a precizat Vasile Dâncu.

Preşedintele Consiliului Naţional PSD a mai făcut o mărturisire importantă şi catalizatoare pentru întreaga organizaţie. Studiile realizate de specialiştii partidului, de casele de sondaj, arată că PSD Dâmboviţa va fi printre primele trei filiale din România la capitoilul performanţă electorală. Corneliu Ştefan va câştiga Consiliul Judeţean, iar primarul Cristian Daniel Stan, candidatul PSD pentru încă un mandat de edil, se află în fruntea eşalonului, la mare distanţă de ceilalţi competitori.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița. Cod unic mandatar financiar: 21200019

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT