Connect with us

ALEGERI

Cine este Dan Mărgărit, candidatul USR PLUS pentru funcţia de primar la Târgovişte?

Publicat

pe

Dan Mărgărit, candidatul Alianţei USR PLUS pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte, este licențiat în istorie și arheologie, la Universitatea Valahia din Târgoviște, şi director al unei companii private pe care a înființat-o cu 18 ani în urmă – Editura Cetatea de Scaun.

„Am pornit la drum singur și cu resurse proprii, cu energie și pasiune. După 18 ani, este un brand respectat, în primele 20 companii de profil din țară, cu sute de colaboratori, zeci de mii de clienți, contracte internaționale și un prestigiu considerabil.

Târgoviște este pentru mine acasă nu doar pentru că aici m-am născut. De oraș mă leagă facultatea și cariera profesională. Aici mi-am cunoscut soția și m-am căsătorit în biserica din Curtea Domnească.

Târgoviște este un loc aparte, un oraș cu o istorie de peste 600 de ani, exponent al culturii și tradiției vechi românești. Aici, călugărul Macarie a tipărit prima carte din Țara Românească, în 1508. O replică a tiparniței lui este expusă la Muzeul Tiparului și al Cărții Vechi Românești de la Curtea Domnească. De vechea Cetatea de Scaun a Țării Românești, mi-am legat însuși numele companiei. Sunt mândru că sunt târgoviștean.

Nu sunt politician de carieră! Am intrat în politică, alăturându-mă proiectului Alianței USR PLUS pentru că am simțit că este momentul schimbării, alături de oameni care promovează onestitatea și responsabilitatea, punând pe primul loc respectul față de cetățean. Vreau ca fiul meu să crească într-o Românie a normalității.

Experiența civică intensă a ultimilor ani m-a convins că vechea clasă politică și-a epuizat resursele. Ne-au demonstrat ce pot. Sunt incapabili să ducă România, cu adevărat, în rândul țărilor europene.

Împreună cu echipa Alianței USR PLUS pentru Târgoviște, suntem motivați și pregătiți să schimbăm orașul, cartier cu cartier și stradă cu stradă. Sunt sigur că există speranță datorită oamenilor ca noi, veniți din mediul privat și din societatea civilă, fără interese și datorii în spate, care pot mișca și schimba în bine comunitățile lor.

Din 27 septembrie, putem începe schimbarea Târgoviștei. Uniți!”, este mesajul candidatului USR PLUS, Dan Mărgărit, către alegători.

Material realizat la comanda Uniunea Salvaţi România, parte a Alianţei USR PLUS. Cod unic mandatar financiar: 21200251

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT